Spor Sağlı sollu saldırıyor

Sağlı sollu saldırıyor

Paylaş
Sağlı sollu saldırıyor

Galatasaray, sağ ve sol bek transferlerini yarın UEFA’ya vereceği listeye yazabilmek için yoğun çaba gösteriyor. Birçok futbolcuyla temasta olan sarıkırmızılılarda öne çıkan isimler Nicolas Tagliafico ve Lorenz Assignon.

Acilen sağ ve sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray için süre azalıyor. Birçok oyuncuyla temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, yapacağı iki transferi yarın verilecek UEFA listesine yazabilmek için yoğun çaba harcıyor. Cim Bom, Boey ve Angelino’nun ayrılığı sonrası her iki kanatta da doğan boşluğu doldurmayı planlıyor ama bonservis ödemek istemiyor. Yönetim, yapılan pazarlıklarda masaya öncelikle kiralama teklifini koyuyor. Gündemde olan isimlere bir göz atalım.

Haberin Devamı

Sol bek için liste başı isim Nicolas Tagliafico. Arjantin Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu bulunan 31 yaşındaki oyuncu, Lyon’da fazla forma şansı bulamıyor. Fransız ekibi, yıldız futbolcuyu kiralamaya sıcak bakıyor. Bu bölge için diğer adaylar; Rıdvan Yılmaz, Marcos Acuna, Frank Fabra ve Adrien Truffert. Sağ bek için öncelik ise Lorenz Assignon’da. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki Fransız futbolcu için Rennes’le kıran kırana pazarlıkta. Eğer görüşmelerden olumlu sonuç çıkmazsa Zeki Çelik, Serge Aurier ve Jonathan Klauss isimleri B planı olarak devreye sokulacak.

DUBOİS PLANI

Galatasaray’da sağ bek için bambaşka bir plan da masada tutuluyor. Sarıkırmızılılar, sezon başında Başakşehir’e kiraladığı Dubois’yı geri çağırabilir. Fransız futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde geri dönmeye bir hayli sıcak bakıyor. Başakşehir’in Dubois’nın ayrılığı karşılığı 500 bin euro istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

REYNA SÜRPRİZİ

Transferde önceliği iki kanat bekine veren Galatasaray’dan sürpriz bir 10 numara hamlesi geldi. Mertens’in ilerleyen yaşı, Ziyech’in de ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-kırmızlılılar, Borussia Dortmund forması giyen Giovanni Reyna için devreye girdi. ABD’li oyuncu için kiralama teklifini Alman ekibine ileten yönetim, gelecek cevabı beklemeye geçti. Dortmund, bu sezon Bundesliga’da sadece 11 maçta görev yapıp skor katkısı veremeyen Reyna’yı bonservisiyle göndermeyi düşünse de istediği teklifleri alamadı Yıldız oyuncuyla, Fransız ekibi Marsilya da ilgileniyor.

BAKAMBU’YA BETİS TALİP

Real Betis, Cedric Bakambu’yu transfer etmek için sarıkırmızılıların kapısını çaldı. La Liga ekibi, Demokratik Kongolu forvet için 3 milyon euro önerdi. Sarıkırmızılı yönetim, gelen teklifi değerlendirmeye aldı. İspanya’da bugün transferin son günü olması nedeniyle Betis’e olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacak.

AKTÜRKOĞLU’NA BÜYÜK ONUR

Şampiyonlar Ligi resmi hesabı, bu sezon grup maçlarında atılan en güzel golleri sıraladı. Kerem Aktürkoğlu’nun İstanbul’da oynanan Manchester United karşılaşmasında attığı gol, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının en güzel golü seçildi. Listenin ikinci sırasında ise Tete’nin Kopenhag’a attığı gol yer aldı.

Haberin Devamı