Spor Simeone'nin gözü Semih'te

Simeone'nin gözü Semih'te

Paylaş
Simeone'nin gözü Semih'te

Beşiktaş’ın yükselen yıldızı Semih Kılıçsoy, şimdiden transfer piyasasının gözdesi oldu.

Birçok kulübün radarına giren 18 yaşındaki futbolcu için son iddia İspanya’dan geldi. İspanyol basınından El Gol’ün haberine göre Atletico Madrid’in hocası Diego Simeone, genç futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor.

Haberin Devamı

Madrid ekibinin sportif direktörü Andrea Berta, Semih’i izlemek için daha önce Türkiye’ye gözlemci göndermişti. Scout ekibinin olumlu raporu sonrası İspanyollar harekete geçme kararı aldı. Haberde, “Atletico’da uzun süredir 20 yaş altı forvet oyuncusu bulunmuyor. Türk futbolcu, bunu bozabilir. Semih, İspanyol futbolunun efsanevi takımlarından birine imza atabilir” ifadeleri kullanıldı.

GAZİANTEP İNAN DEDİ

Ligde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gaziantep, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmıştı. Kırmızı-siyahlılar, Rumen hocadan boşalan göreve Selçuk İnan’ın getirildiğini duyurdu. En son Kasımpaşa’yı çalıştıran İnan’ın resmi imzayı bugün atması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ HAMLE

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın, Leverkusen’in A Takım Direktör Yardımcısı Devin Özek ile sportif direktörlük için bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Alman ekibiyle ligde mutlu sona ulaşıp Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşamak istediğini dile getiren 28 yaşındaki futbol adamının, şimdilik teklifi geri çevirdiği belirtildi.