Spor Szymanski'ye rekor bedel

Szymanski'ye rekor bedel

Paylaş
Szymanski'ye rekor bedel

Son olarak İtalyan ekibi Napoli’nin transfer listesine giren Polonyalı futbolcu için sarı-lacivertliler, 30 milyon euro civarı bonservis istiyor. Transfer gerçekleşirse bu rakam, Fenerbahçe’nin en pahalı satışı olarak kayıtlara geçecek.

Fenerbahçe’nin yıldızı Szymanski, sarı-lacivertli kulübün tarihine geçebilir. 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Polonyalı yıldıza, son olarak İtalyan ekibi Napoli talip oldu. İtalyan basını, 24 yaşındaki futbolcu için Kanarya’nın 30 milyon euro civarında bonservis talep ettiğini belirtti. Haberde Napoli’nin Fenerbahçe ile iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi noktalamak istediği vurgulandı. Transfer bu rakama gerçekleşirse Szymanski, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek. Bu arada yıldız futbolcu, EURO 2024’te boy göstermeye bir adım daha yaklaştı. Polonya, Szymanski’nin 72. dakikada oyuna girip bir gol attığı mücadelede Estonya’yı 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla tur atlayan Polonya, A Yolu finalinde eşleştiği Galler’i de saf dışı bırakması halinde haziran ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’DEN HULL CİTY’YE

Aralık 2018’den beri Fenerbahçe’de şef scout olarak görev yapan Batuhan Hakcıl, kulübe veda etti. Hakcıl’ın yeni durağı Hull City oldu. Hakcıl, “Beş senedir görev aldığım Fenerbahçe’deki yolculuğumun sonuna geldim. Bundan sonra beni çok heyecanlandıran bir proje olan Hull City’nin başarıları için azimle çalışacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

FENER’DEN GENÇ İÇİN SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki gerginlik azalmak bilmiyor. Sarı-lacivertliler, açıklamaları nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu. Genç, Beşiktaş ve Fenerbahçe için ‘şikeci’ ifadesini kullanmıştı. Sarı-lacivertlilerin açıklamasında, “Futbol üzerinden oy devşirmeye çalışan Ahmet Metin Genç, Türkiye’nin en köklü camialarından ikisini hedef alarak, kazanmak için her yolun mübah olduğu bir anlayışla hareket etmiştir” denildi.

Haberin Devamı

DÖRT GÜNLÜK İZİN BİTTİ

Sarı-lacivertli futbolculara milli arada verilen 4 günlük izin dün sona erdi. Samandıra’da milli futbolculardan yoksun toplanan Fenerbahçe, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı. İsmail Kartal yönetimindeki idman hafif tempoda gerçekleştirildi.