Spor Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu

Paylaş
Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu

Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük’ü farklı yendi, Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu. Goller, Bardhi, Birasci (kk), Trezeguet, Pepe ve Umut Bozok’tan geldi.

Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük’ü farklı yendi: 5-1. 4’te Pepe’nin pasında Trezeguet’un vuruşu üst direkten auta çıktı. 14’te Can Keleş’in sol taraftan kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Markao kafayla topu kaleci Muhammet Taha Tepe’nin solundan filelere gönderdi: 0-1. Trabzon 26’da Pepe ile beraberlik şansını kullanamadı. 32’de Fatih Karagümrük savunmasının uzaklaştırmak istediği topa ceza sahası dışından Bardhi vurdu. Biraschi’ye çarpan top ağlara gitti: 1-1. Sirigu, 38’de Eren’in kafa vuruşunu çizgiden çıkardı.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARI FARK OLDU

52’de Visca’nın köşeye giden şutunu kaleci Sirigu bloke etti. 56’da Eren arka direğe yapılan ortada zoru yaptı, topu kafayla dışarı attı. 64’te Mendy’nin güzel pasında sağdan ceza sahasına giren Visca ortaladı, Birasci ters dokunuşla golü attı: 2-1. Trabzon 70’te 3-1 öne geçti. Pepe ceza sahası içinde çalımı attı, vurmaya hazırlanırken Trezeguet araya girdi, vurdu golü attı: 3-1. Maçın iyilerinden Pepe, Enis Destan’ın güzel pasını 77’de ağlara yolladı: 4-1. Fatih Karagümrük’ün 81’de Can Keleş ile şutu üst direkten döndü. Son sözü Umut Bozok söyledi: 5-1.

ŞOTA 9 YIL SONRA RAKİP

Trabzonspor’un efsane oyuncularından biri olan Şota, 11. kez eski takımına rakip oldu. Son olarak 2015’te Kasımpaşa’nın hocası olarak Fırtına’nın önüne çıkan Gürcü teknik adam 9 yıl sonra aynı heyecanı yaşadı. 9 yıl önceki maç 1-1 sona ermişti.

Haberin Devamı

AVCI: SAHAYA KARAKTER KOYDUK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Oyuncularım sahaya karakter koydu. Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık. Bu soğuk havada ve yağmurda bizi desteklemeye gelen taraftarları mutlu ettiğimiz için gururluyuz” diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, şans verdiği oyuncuların gereğini yaptığını belirterek Pepe için güzel şeyler söyledi. Avcı şöyle konuştu: “Kalitesi zaten tartışılmaz. Sakatlıklar yaşadı. İyileşti ve hazır. Artık 90 dakika çıkaracak seviyeye de geldi. Onu ve tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.”

PEPE’DEN FENER’E MESAJ

Sakatlıklar yaşadığı için fazla şans bulamayan Pepe, Karagümrük maçında harika oynadı. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayan, gol için yüklenen Pepe 77’de hedefine ulaştı. Pepe, “Şimdi Fenerbahçe’yi bekliyoruz” diye konuştu.

ENİS YEDEK PEPE 11’DE

Trabzon’da Abdullah Avcı, Alanya’ya karşı oyuna girip gol atan Enis Destan’ı yedek bıraktı. Tecrübeli hoca Fatih Karagümrük maçında tercihini Pepe’den yana kullandı.

TRABZON’DA 4 EKSİK

Trabzonspor’da kaleci Uğurcan dışında Onuachu ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Hazır olmayan Orsic de kadroya alınmadı. Sakatlığı nedeniyle 3 maç formasında uzak kalan Joaquin Fernandez kulübedeydi.

Haberin Devamı

KAPTAN BIRASCHI KALEYİ ŞAŞIRDI

Trabzon’da gecenin talihsiz ismi Karagümrük’ün kaptanı Biraschi’ydi. Trabzon’un skoru 1-1 yapan golünde Bardhi’nin şutu İtalyan stopere çarparak kendi ağlarına gitti. Birachi, Visca’nın ortasında da ters vuruşla kendi ağlarını havalandırdı.