Spor Transferin son günü Beşiktaş'tan iki bomba! Muci, KAP'a bildirildi

Transferin son günü Beşiktaş'tan iki bomba! Muci, KAP'a bildirildi

Paylaş
Transferin son günü Beşiktaş'tan iki bomba! Muci, KAP'a bildirildi

Transferin son gününde Beşiktaş, iki yıldız futbolcunun transferi için TFF'de lisans kaydı açtırdı. Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi. İki futbolcu da bugün İstanbul'a gelecek.

Süper Lig' de Trabzonspor'u yendikten sonra dün akşam Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş, transferde gaza bastı.

Haberin Devamı

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Siyah-Beyazlılar'dan iki bomba transfer hamlesi geldi.

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Polonya ekibi Legia Varşova'nın 22 yaşındaki Arnavut 10 numarası Ernest Muci transferinde mutlu sona ulaştı.

SÖZLEŞME 3.5 YILLIK

Siyah beyazlıların, transferin son gününde kadrosuna katmaya başardığı Muci ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

500 BİN EUROYA TRANSFER EDİLDİ

2020-21 sezonun başında Tirana'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Legia Varşova'ya transfer olan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon, 34 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR

İki ayağını da kullanabilen 1,80 m boyundaki Muci, on numaranın yanı sıra santrfor ve sol kanat olarak da görev yapabiliyor.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO

Arnavut Milli Takımı formasını da 7 kez terleten Ernest Muci, 2 asist kaydetti. Arnavut futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

REKOR BONSERVİSLE MUCİ!

Beşiktaş, Legia varşova'da oynayan Arnavut yıldız Ernest Muci için polonyo ekibi ile anlaşmaya vardı. Muci'yi bugün İstanbul'a getirmeyi planlayan Beşiktaş, yıldız futbolcuyla 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Beşiktaş, genç futbolcuyu 10 milyon euro civarında bir bonservisle kadrosuna katması bekleniyor. Muci için Beşiktaş TFF'de lisans kaydı da açtı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Ernest Muci'nin transferi konusunda Legia Varşova ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Ernest Muci'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Legia Varşova ile görüşmelere başlanmıştır.

MUSRATİ BOMBASI!

Uzun süredir 6 numara arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Al Musrati için Braga ile görüşmelere başladı. 6 aylık kiralama ve opsiyon konusunda Portekiz kulübü ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu transferle orta sahayı güçlendirmeyi düşünüyor. Siyah-Beyazlılar Al Musrati için de TFF'de lisans kaydı açtı.

BEŞİKTAŞ'TAN MUCİ PAYLAŞIMI