Spor Wilfried Zaha göze girdi

Wilfried Zaha göze girdi

Paylaş
Wilfried Zaha göze girdi

Galatasaray’ın üç günlük Antalya kampı önceki gün sona ermişti. Milli takımın hazırlık maçları ve yerel seçimler için lige verilen arada gerçekleştirilen kampın en dikkat çeken isimlerinden biri Zaha oldu.

Fildişi Sahilli 31 yaşındaki futbolcu, antrenmanlardaki istekli ve formda görüntüsü ile teknik heyeti mest etti. Sezon başından beri beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu, sürekli gelişen formu ile formaya göz kırpıyor. Tecrübeli futbolcunun, Hatayspor karşısında ilk 11’de sahada olması bekleniyor.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER DALYA DİYECEK

Sarı-kırmızılılarda sezonun flaş ismi olan Barış Alper, dalya demeye hazırlanıyor. 2021’de Keçiörengücü’nden kadroya katılan 23 yaşındaki futbolcu, Hatay maçında görev alması halinde sarı-kırmızılı forma altında 100. resmi maçına çıkacak. Santrfor, sağ-sol kanat, orta saha, sol ve sağ bekte oynayıp takımın jokeri olan Barış Alper, 99 maçta 8 gol atarken 1 şampiyonluk yaşadı.

GÜNAY’A İKİ MAÇ CEZA

PFDK, Galatasaray kalecisi Günay Güvenç’e Kasımpaşa maçında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 2 maç ceza verdi. Antrenör Ayhan Akman’a 15 gün hak mahrumiyeti cezası gelirken kulübe de 380 bin TL ceza kesildi. Kasımpaşa’ya da taraftar olayları nedeniyle 200 bin TL para cezası verildi.

Haberin Devamı

ÖZBEK’E KÖTÜ HABER

Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e verilen para cezasını onadı. Yapılan bilgilendirmede Özbek’e, 11 Mart’ta yaptığı açıklamalar nedeniyle verilen 400 bin TL’lik cezanın oybirliği ile onandığı belirtildi. Kurul ayrıca Galatasaray’a verilen 400 bin TL’lik cezayı da onadı.

ZANİOLO ATLETİCO’YA

Bonservisi Galatasaray’da olan Nicolo Zaniolo’ya yeni bir talip çıktı. Todofichajes’te yer alan haberde, Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta’nın, İtalyan futbolcunun menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edildi. Haberde bu transfer için İspanyol ekibinin kasasından 18 milyon euroya yakın bir paranın çıkabileceği belirtildi.