Spor Yeni gözde Yasin Özcan

Yeni gözde Yasin Özcan

Paylaş
Yeni gözde Yasin Özcan

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği şimdiden başladı. Bu sezon beklentilerin çok altında kalan siyah-beyazlılar, hem yurt içi hem de yurt dışında arayışlarını sürdürüyor.

Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, potansiyeli bulunan genç isimler üzerine yoğunlaşmış durumda. Aybaba’nın öncelikli gözdesi, Kasımpaşa forması giyen Yasin Özcan. Deneyimli futbol adamı, genç milli takımların maçlarını yakından takip ederken 17 yaşındaki sol beki çok beğendi. Siyahbeyazlıların, genç Yasin için sezon sonunda Kasımpaşa ile masaya oturması bekleniyor. Lacivertbeyazlılarda bu sezon 33 resmi maça çıkan başarılı oyuncu, takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Haberin Devamı

İTALYA’DAN TALİP VAR

Beşiktaş ile henüz sözleşme yenilemeyen Salih Uçan’a İtalya’dan talip var. Serie A ekiplerinden Udinese, milli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Daha önce Roma ve Empoli’de forma giyen deneyimli orta sahanın, yeniden İtalya’ya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Udinese’nin, Beşiktaş’la bağlarını koparması durumunda sezon sonunda Salih’e teklifte bulunacağı ifade edildi.

REY MANAJ İDDİASI

Sezon sonu Aboubakar ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş’ta gündeme gelen son isim Süper Lig’den. Siyah-beyazlıların, forvet transferinde Rey Manaj’ı listenin ilk sırasına aldığı belirtildi. Sivas formasıyla ligde attığı 15 golle krallık yarışında zirveyi zorlayan 27 yaşındaki futbolcu için girişimler vakit kaybetmeden başlayacak. Kariyerinde Inter ve Barcelona gibi takımlarda da forma giyen Arnavut forvet, Yiğidolar’da adeta yeniden kendini buldu.

Haberin Devamı