Spor Yıldızların altında

Yıldızların altında

Paylaş
Yıldızların altında

Lider Galatasaray, Muslera’yla rakiplere geçit vermezken 10 numarası Mertens’in asistleriyle ve usta forveti Icardi’nin golleriyle fark yaratıyor.

Adana Demirspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönüp şampiyonluğa doğru koşan Galatasaray’ın yıldızları sezona damga vurdu. Kaleci Muslera, 8 kurtarışa imza attığı Adana Demir maçında kalesini gole kapattı. Uruguaylı eldiven, bu sezon 17 maçta gol yemeyerek kırılması güç bir rekora imza attı. 37 yaşındaki Dries Mertens, 18’lik delikanlı gibi bir başka oynuyor. Belçikalı 10 numara, ligde 13 asiste ulaştı ve asist krallığında Kasımpaşalı Hajradinovic ile zirveyi paylaştı. Mertens’in 9 da golü bulunuyor. Geçen sezon 20 gol barajını geçip şampiyonluk kupasını kaldıran Mauro Icardi de atmaya devam ediyor. Üst üste 6 maçta ağları havalandıran tangocu, şimdiden gol sayısını 21 yaptı ve ‘Bu ligin kralı benim’ diyerek gol serisini sürdürdü.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK YENİDEN ADAY

Galatasaray’ın yıllık bütçe toplantısında kürsüye çıkan Dursun Özbek, 25 Mayıs’taki seçimli genel kurulda yeniden aday olacağını duyurdu. Özbek, “Galatasaray’ımız için çalışmaktan hiç yorulmadık. Önümüzdeki dönemde bu onurlu göreve yeniden adayım. Yeniden seçilirsem başardıklarımızın daha fazlasını yapmak için hiç durmadan çalışacağım. Sayın Erden Timur’un da hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum” dedi.

DEMİRBAY, RAMİZ DAYI’YLA SESLENDİ

Kerem Demirbay, yaptığı paylaşımla şampiyonluk mesajı verdi. Ezel dizisinin ünlü karakteri Ramiz Karaeski’nin (Dayı) sözlerinden alıntı yapan Kerem, “Hikaye çok uzun, zaten daha önce bu hikayeyi dinleyenler de var. En iyisi ben hikayenin sonunu anlatayım kardeş” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

YILLIK BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Galatasaray’ın Haziran 2024-Mayıs 2025 dönemindeki bütçesi, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Salonu’nda düzenlenen yıllık olağan bütçe toplantısında belirlendi. Bütçe, oy birliğiyle kabul edildi. Yönetici İsmail Sarıkaya, futbol harici faaliyetler için 3 milyar 902 milyon 294 bin 936 lira gelir, 4 milyar 714 milyon 25 bin 420 lira gider hedeflendiğini ifade etti.