Spor Yılmaz savaşçı

Yılmaz savaşçı

Paylaş
Yılmaz savaşçı

Galatasaray’da bu sezon neredeyse oynamadığı mevki kalmayan Barış Alper Yılmaz, olağanüstü formuyla taraftarı mest ediyor. Başakşehir maçında 3 İtalyan kulübünün izlediği 23 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda birçok ekip sarı-kırmızılıların kapısını çalacak.

Barış Alper Yılmaz, son dönemdeki olağanüstü performansı ile Galatasaray taraftarını mest ediyor. Başakşehir maçında ağları havalandırıp kariyerinde ilk kez üst üste 3 maçta gol sevinci yaşayan 23 yaşındaki futbolcu, savaşçı kimliğiyle ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Bu sezon sağ ve sol bek, orta saha, sağ açık, forvet arkası ve forvet gibi birçok mevkide görev yapan milli oyuncu, teknik patron Okan Buruk’un en büyük kozu durumunda. Oynadığı her bölgede görevini kusursuz yerine getiren Barış Alper, bu formuyla Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çekti. Genç oyuncuyu Başakşehir maçında üç İtalyan kulübünün scout ekibi tribünden izledi. Yıldız futbolcunun, sarı-kırmızılılar ile 2027’ye kadar sözleşmesi var. Sezon sonunda birçok ekibin Barış Alper için Galatasaray’ın kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SIRRI EKİBİ

Barış Alper form sıçraması yaparken başarının sırrı ekip çalışmasında saklı. Yıldız futbolcu, özel ekibiyle birlikte tüm rakipleri analiz ediyor. Rakiplerin eksik yönlerini iyi bilen Barış, maç içinde bundan en iyi şekilde faydalanmak için hamle yapıyor. Genç futbolcu ayrıca idman sonrası ekstra çalışmalarla kendini geliştiriyor.

Haberin Devamı

NEREDESİN ICARDI!

Galatasaray’ın en büyük gol silahı Mauro Icardi, son dönemdeki suskunluğu ile taraftarı tedirgin etti. Arjantinli forvet, yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü kendine gelemedi. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, görev yaptığı son 7 lig maçında sadece bir penaltı golü attı. Icardi, yaşadığı düşüş ile formasını Vinicius’a kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Barış Alper, perşembe günü oynanacak Sparta Prag maçında yeniden sol beke geçmeye hazırlanıyor. Galatasaray, yeni transfer Derrick Köhn’ü daha sonra kadrosuna kattığı için 2 Şubat’ta verilen UEFA listesine yazamamıştı. Okan Buruk, son üç maçta sağ kanatta oynattığı 23 yaşındaki oyuncuyu, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında savunmaya çekmeyi planlıyor