Gündem Spreyli gaspçı yakalandı

Spreyli gaspçı yakalandı

Paylaş
Spreyli gaspçı yakalandı

Spreyli gaspçı yakalandı

Antalya’da, biber gazlı spreyle yabancı uyruklu 3 kadını etkisiz hale getirip çantalarını gasp ettiği öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Moldova uyruklu fotoğrafçı Alexandra T. (28), Güzeloba Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında evine girerken bir kişi tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Zanlı, içinde kadının pasaportu, kimlikleri, cep telefonu ve bir miktar parası bulunan çantayı alarak kaçtı. Yine saat 04.00 sıralarında aynı mahallede Rus uyruklu turizmci Elena Y. (25) evinin girişinde bir kişi tarafından biber gazlı spreyle etkisiz hale getirildi. Zanlı, kadının çantasını alarak kaçtı.

2 Nisanda ise yine aynı mahallede Ukrayna uyruklu Kamile M. (35) evinin girişinde aynı yöntemle etkisiz hale getirildi ve çantası gasp edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, aynı bölgede aynı biçimde gasp olaylarının peş peşe gerçekleşmesi üzerine çok sayıda ekiple çalışma başlattı. Ekipler, gaspa uğrayan kadınların cep telefonlarının satıldığı mağazaları belirledi. Buradan zanlının kimliğini tespit eden polis, Örnekköy’de şüpheli K.K’yı (30) yakaladı.

Haberin Devamı

Zanlının ifadesinde, Antalya’ya başka bir ilden çalışmak için geldiğini ve hurdacılık yaptığını, işlerinin kötü gitmesi üzerine ailesine para gönderebilmek için gasp yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

Daha önceden sabıkası olmadığı belirtilen şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.