Gündem Stajyer imam, zorla kız kaçırdı

Stajyer imam, zorla kız kaçırdı

Paylaş
Stajyer imam, zorla kız kaçırdı

Samsun'da 28 yaşındaki stajyer imam Ahmet K. eski nişanlısı 20 yaşındaki Ş.D.'yi zorla kaçırmaktan tutuklandı

İmam Hatip Lisesi mezunu olan ve Tokat’ta stajyer imam olarak göreve başlayan Ahmet K., yaklaşık 1 yıl önce Samsun İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi’nde oturan Ş.D. ile nişanlandı.

Ancak ailevi nedenlerle yaklaşık 3 ay önce nişanlısından ayrıldı. Eski nişanlısını unutamayan Ahmet K. yakınlarının da yardımıyla bir hafta önce komşularından dönen Ş.D.’yi zorla bir otomobile bindirip kaçırdıktan sonra cinsel ilişkiye girdi.

Kız tarafı ise polise giderek Ş.D.’nin eski nişanlısı tarafından kaçırıldığını, şikayetçi olduklarını söyledi.

NİKAH SALONUNDA GÖZALTI

Ahmet K. kaçırdığı eski nişanlısına nikah yapmak için dün İlkadım Belediyesine ait nikah salonunu tuttu. Bu sırada kız tarafı nikah yapılacağını öğrenince polise haber verdi.

Ahmet K. ve Ş.D. nikah salonuna geldi. Bu sırada nikah salonunu basan polis, şüpheli imamı nikah kıyılmadan gözaltına aldı. Ş.D. polisteki ifadesinde zorla kaçırıldığını söyledi.

Zanlı ise zorla kaçırmadığını ve kendi rızasıyla birlikte olduğunu iddia etti. Polisteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen Ahmet K. çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘zorla kız kaçırma ve cinsel saldırı’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)