Magazin Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 36. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm izleme linki

Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 36. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm izleme linki

Paylaş
Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 36. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm izleme linki

Ekranların en iyi izleme oranlarına sahip olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 35. son bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümü yayınlanır yayınlanmaz 36. bölüm fragmanı da merak konusu oldu. 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölüm izleme linkini ve Fazilet Hanım'ın kızlarıyla maceralarını izlemek için sayfamızda bulunmanız yeterli. Her bölümüyle adeta ağızları açık bırak Fazilet Hanım ile ilgili ayrıntılı detaylar haberimizde.

Her Cumartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü entrikalarla dolu olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 35. son bölümünün final sahnesi izleyiciye adeta büyük bir şok yaşatmıştı. Peki 36. bölümde neler olacak? Son fragmanında bunların sinyali verildi. Bildiğiniz üzere dizinin son bölümünde Fazilet Sinan'ı bir kızla odada yakalamış ve "Sen benim kızımı haketmiyorsun" diyerek ortalığı ayağa kaldırmıştı. Öte yandan Fazilet kızı Hazan'ı da Yağız ile yakalamış ve adeta şoka girmişti. Yasemin'in Hazım beyi tehdit etmesi ise hiçbir işe yaramadı. Çünkü Hazım Egemen olacaklara karşı kendisini hazırlamış ve Yasemin'i Gülten'in yerine hapse girmekle göz dağı verdi. Bakalım 24 Şubat 2018'de 36. yeni bölümünde neler yaşanacak. dizinin son bölüm fragmanı bile izleyenlerin nefesini kesti.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 36. BÖLÜM FRAGMANI

Güçlü ve başarılı kadrosuyla izleyenlerin gözünü dolduran Fazilet Hanım ve Kızları 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı kesintisiz izlemek için haberimizde bulunan linki tıklarak izleyebilirsiniz.




Haberin Devamı