Kültür - Sanat Star Wars hayranları, D&R’larda artırılmış gerçeklikle GücüBul’du
Paylaş
Star Wars hayranları, D&R’larda artırılmış gerçeklikle GücüBul’du

Hayranlarının heyecanla beklediği ‘Star Wars: Son Jedi’ filmi öncesi, yeni filme ait karakter ve ürünler “Star Wars Güç Günü” etkinliği ile D&R işbirliğinde görücüye çıktı. Star Wars hayranları, D&R mağazalarında gerçekleştirilen etkinlik sırasında “#GücüBul” deneyimi ile artırılmış gerçeklikte Jedi, Darth Vader ve daha pek çok karakterle yan yana geldi

Son 50 yılın en kült filmlerinden kabul edilen Star Wars, merakla beklenen “Star Wars: Son Jedi ile 13 Aralık’ta Amerika’dan da önce Türk izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken, heyecanla beklenen ve yepyeni karakterlerin hayranların beğenisine sunulacağı filmin vizyonu öncesinde Disney ve D&R işbirliğinde Star Wars Güç Günü etkinliği düzenlendi.

6 Ekim Cuma günü İstanbul Etiler, Suadiye, İzmir Forum Bornova ve Ankara Tunalı Hilmi D&R mağazalarında gerçekleşen Star Wars Güç Günü etkinliklerinde katılımcılar, flipbook'tan yüz boyamaya, legochallenge'tan origamiye kadar birbirinden renkli aktivitelerle eğlendiler.



501. Lejyon Türkiye kostüm karakterlerinin de renk kattığı bu galaktik etkinlikte katılımcılar, #GücüBul adlı yepyeni bir arttırılmış gerçeklik deneyimi sayesinde de hayranı oldukları Star Wars kahramanlarıyla yanyana gelme fırsatı buldu.


#GücüBul artırılmış gerçeklik deneyimi Ekim ayı boyunca seçili D&R’larda Star Wars hayranlarını bekliyor…

Star Wars Güç Günü kutlamaları ile start alan #GücüBul artırılmış gerçeklik aktivitesi Ekim ayı boyunca seçili 20 D&R noktasında Star Wars hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Aktivite kapsamında, #GücüBul logolu görseli, akıllı telefonlarına indirecekleri Star Wars uygulamasına tutan ve 15 farklı Star Wars karakterine ait çipi toplayan katılımcıları, D&R noktalarında sürpriz hediyeler bekliyor.

Haberin Devamı