Bilim - Teknoloji Starcraft 2 Rekor Kırıyor!
Paylaş
Starcraft 2 Rekor Kırıyor!

Blizzard'ın büyük ses getiren gerçek zamanlı strateji oyunu Starcraft 2, daha önce hiçbir strateji oyununun kıramadığı rekorları kırıyor!

Blizzard, piyasaya az ama öz oyun sürmesiyle ünlenmiş bir firma. Firmanın geliştirdiği ve dağıtımcılarını üstlendiği oyunlar arasında Starcraft, Diablo I ve II, Warcraft serisi ile birlikte World of Warcraft adlı dünyanın en popüler MMORPG'si yer alıyor. Blizzard'ın son bombası ise yediden yetmişe herkesin merakla beklediği Starcraft 2'ydi!

Haberin Devamı

Starcraft 2 geçtiğimiz hafta içerisinde piyasaya sürüldüğü andan itibaren büyük satış rekorları kıracağının sinyallerini veriyordu. Bu yılın en çok satılan oyunu ünvanını ele geçiren oyun, sene sonuna kadar bu konumunu kimseye kaptırmayacak gibi gözüküyor. Dünya çapında 8000'den fazla mağazada satışa sunulan oyun, 11 farklı dilde 5 kıtada satış rakamlarını artırmaya devam ediyor.

Battle.net'e şimdiden 1.2 milyon adet Starcraft 2 kaydı yapıldığı belirtildi. Bu da dünyanın en hızlı satılan gerçek zamanlı strateji oyunu olma ünvanı anlamına geliyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net adresini ziyaret edebilirsiniz.