Spor Statta polis avı!

Statta polis avı!

Paylaş
Statta polis avı!

Görevli olmadığı halde resmi elbiseyle bir arkadaşını da yanına alarak Ali Sami Yen stadı'nda maç izleyen polis memuru açığa alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Ali Sami Yen Stadı'nda dün oynanan Galatasaray - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sırasında biletsiz taraftar sokulması ve sahaya izinsiz girilmesi konularında çalışma yapıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Çalışmalarda, görevli olmadığı halde resmi elbiseli olarak stada giren ve biletsiz olarak bir kişiyi içeri sokan bir polis memuru "Görevi Kötüye Kullanma" suçlamasıyla geçici olarak görevden el çektirildiği kaydedildi.

Ayrıca stadyumda görevli olmasına rağmen, görevli özel güvenlik logolu yeleğini vererek maça biletsiz taraftar sokan güvenlik görevlisi ve bu yolla maça giren 2 taraftar gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, maç sırasında sahaya izinsiz giren 4 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi. Bu kişilerden yaşı küçük olanların Çocuk Şubesi'nde, özel güvenlik görevlisi ile sahaya izinsiz giren kişiler ise Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapıldığı açıklandı.

MEHMET AKTARAN - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı