Magazin Stranger Things ekibine tepki: Çocuk aktörleri baskı altında öpüştürdüler

Stranger Things ekibine tepki: Çocuk aktörleri baskı altında öpüştürdüler

Paylaş
Stranger Things ekibine tepki: Çocuk aktörleri baskı altında öpüştürdüler

Netflix'in popüler yapımı ‘Stranger Things', sezon finalinde yer alan öpüşme sahnesi sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu

Independent'ın haberine göre, Stranger Things dizisinin sezon finalinin son sahnesinde, Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max (Sadie Sink) karakterlerinin Hawkins Ortaokulu'nun balosunda dans ederken öpüşmesi, dizinin bazı izleyicilerinin tepkisini çekti.


'SENARYODA YOKTU'


15 yaşındaki Sink, sahnenin çekiminden önce yaşananları dizinin kamera arkasıyla ilgili bir programda anlattı. Öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını söyledi. Kendisine yöneltilen ‘ilk öpücüğün için hazır mısın' sorusunun ardından, tüm gün stres içinde sahneyi beklediğini belirten Sink, öpüşme sahnesinin ancak ikinci gün çekilebildiğini söyledi.

Dizinin kimi hayranları sosyal medyada, yönetmenin sahne öncesinde oyuncuları daha rahat hissetmeleri için çalıştırması ve sahneye psikolojik olarak hazırlaması gerektiğini belirterek tepki gösterdi.

Sahnenin çekildiği sırada, tüm ekibin yanı sıra oyuncuların annelerinin de stüdyoda olduğu belirtilirken, bu durumun oyuncuların daha fazla stres altına girmesine sebep olduğu belirtildi.

Haberin Devamı