Sağlık Stresle başa çıkamayanlara ücretsiz seminer!

Stresle başa çıkamayanlara ücretsiz seminer!

Paylaş
Stresle başa çıkamayanlara ücretsiz seminer!

Gelişim Platformu çatısı altında düzenlenecek seminerde, psikolojik stres ve aşırı elektronik cihaz kullanımının getirdiği hücresel stresle başa çıkma yolları anlatılacak

Stresin psikolojik ve hücresel olmak üzere iki yönüyle ele alınacağı “Stres ve Elektromanyetik Kirlilikle Başa Çıkma Yolları” başlıklı seminer, doğal tıp alanında ün yapan Dr. Sinan Akkurt tarafından Gelişim Platformu’nun İstanbul Mecidiyeköy’deki merkezinde verilecek

Haberin Devamı

Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar, plaza ortamında çalışanlar ve sınava hazırlanan öğrencilerin yoğun olarak maruz kaldığı stres ve elektromanyetik yüklenim karşısında günlük yaşamlarında alabilecekleri pratik çözüm önerilerinin aktarılacağı seminerde, stres sonucu ortaya çıkan kansere kadar uzanan hastalıklar için ne gibi önlemler alınabileceği paylaşılacak. Ayrıca bilgisayar, cep telefonu, metro, uçak, saç kurutma makinası, mikrodalga fırın gibi araçları yoğun olarak kullananlar için radyasyondan arınmanın yolları da gösterilecek.

Stres azaltıcı pratik egzersizler, doğal kür ve doğal tıp yaklaşımları hakkında bilgi verilecek. Bu anlamda en etkili yöntemlerin başında gelen biorezonans metodunun anksiyete, depresyon, sınav stresi, elektromanyetik arınma için sunduğu yaklaşımlar konu edilecek.

Haberin Devamı

Sınırlı sayıda ücretsiz katılımcı kontenjanı bulunan seminere katılmak isteyenlerin Gelişim Platformu’na 0212 267 10 80 (dahili 116) numaralı telefon ya da sercan.sivasligil@gelisimplatformu.com e-posta adresinden ulaşarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.