Dünya Striptizci bakan ortalığı karıştırdı

Striptizci bakan ortalığı karıştırdı

Paylaş
Striptizci bakan ortalığı karıştırdı

Gürcistan'da Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili tarafından bir ay önce göreve getirilen ekonomi bakanının striptiz yaptığı öne sürüldü

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin ekonomi bakanı olarak atadığı 28 yaşındaki güzel Veronika Kobaliya’nın 15 yıl boyunca yaşadığı Kanada’da bir kulüpte striptiz yaptığı iddia edildi.

Gürcü basını, Saakaşvili’nin Kobaliya’yı şubat ayındaki kış olimpiyatlarını izlemek için gittiği Vancouver'da sahnede görüp beğendiği için bakan yaptığını öne sürüyor.

Kobaliya'nın Facebook sayfasından alındığı sanılan fotoğraf bir gazete tarafından yayınlandı. Fotoğrafta ekonomi bakanı, kız kardeşi ve üç arkadaşı bir kulüpte dans edip, poz verirken görülüyor.

Ancak kulübün striptiz kulübü olduğu ya da bakanın striptiz yaptığına dair herhangi bir kesinlik söz konusu değil.

Asaval-Dasaval ile Kviris Palitra magazin gazeteleri, “Kanada’daki kış olimpiyatlarını izlemek için bu ülkeye giden Saaakaşvili, Gürcü göçmeni olan Veronika’yı sahnede görünce çok beğenmiş.

Veronika’yı Gürcistan’a geri dönmeye ikna edebilmek için bakan yapma sözü vermiş" iddialarını ortaya atarken, Kobalia fotoğrafın neredeyse 10 yıl önce Florida'da tatildeyken çekildiğini söyledi.

Kobalia, "Üniveristede çekilmiş fotoğrafımı birilerinin bulup bu şekilde kullanmasından daha kötüsü yok. Bu fotoğrafta yanlış bir şey görmüyorum" dedi.

Haberin Devamı