Gündem Striptizcilerin kod adı: Çilek

Striptizcilerin kod adı: Çilek

Paylaş
Striptizcilerin kod adı: Çilek

Bazıları üniversite öğrencisi, bazıları ev hanımı, bazıları da ailesiyle yaşayan genç kızlar ama meslekleri aynı

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl İstanbul ile 19 ayrı ilde MSN üzerinden genç kızları para karşılığı soyan çeteye yönelik bir operasyon düzenledi.

Polis, Ahmet Boylu liderliğindeki sanal fuhuş çetesini çökertti. Para karşılığı MSN karşısında soyunan genç kızların bazıları üniversite öğrencisi, bazıları ev hanımı çıkarken bazılarının da ailesiyle yaşayan genç kızlar olduğu, anne babalarından gizli olarak bu işi yaptıkları tespit edildi.

Bu nedenle savcılığın da talimatıyla polis, kimlikleri belirlenen genç kızlar için soruşturma dosyasında, papatya, zambak, begonya, gül gibi kod isimler kullandı. Polis, sanal fuhuş çetesinin para trafiğini de deşifre etti. Çetenin ana para hesap numarasının Boylu adına Mersin'de bir banka hesap numarası olduğu, diğer illerde biriken paraların bir bölümünün de Mersin'e "Kontörvadisi" başlığıyla havale edildiği tespit edildi. Çetenin bu yöntem sayesinde yılda 600 bin TL para havalesi yaptığı ortaya çıkarıldı. Çeteye ait sitelerde bine yakın "Swinger" çift de tespit edildi. Swinger'ların birbirlerini beğendiklerinde "Çay içelim mi" diye davet gönderdiği belirlendi.