Gündem Su dolan evinde boğulacaktı!

Su dolan evinde boğulacaktı!

Paylaş
Su dolan evinde boğulacaktı!

İstanbul'da öğlen saatlerinde bastıran şiddetli sağanak nedeniyle Ümraniye'de birçok evi su bastı. Su dolan evine giren bir kişiyi boğulmaktan çevredekiler kurtardı

Anadolu yakasında etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu. Ümraniye İstiklal mahallesi Gülistan sokak sağanak yağmur nedeniyle göle döndü. Bazı insanların yükselen su nedeniyle evlerinde mahsur kaldığı görüldü. Adının Selçuk öğrenilen bir kişi evinden birkaç eşya almak için girince büyük tehlike atlattı. Bodrum kattaki evi bir anda suyla dolmaya başladı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer19838","19838","201408","19838-167101.jpg","1", "0","Su dolan evinde boğulacaktı!");

Kapıyı açamayan bu kişi, pencereden çevredeki vatandaşlara seslenerek yardım istedi .Vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Boğazına kadar su dolu olan evde can pazarı yaşayan vatandaşın yardımına çevredekiler koştu.Demir parmaklıkları keser ile parçalayarak mahsur kalan kişi evden çıkardı. Boğulmaktan son anda kurtulan vatandaş uzun süre şoku üzerinden atlatamadı.

Konuşmakta güçlük çeken vatandaş, basın mensuplarının sorularını cevaplamak istemedi. Bazı vatandaşların elindeki sopalarla rögar kalağını açmaya çalıştığı görüldü.Vatandaşlar her yağmur yağdığında aynı manzaranın yaşandığını söyleyerek belediye ekiplerine tepki gösterdi. Bu arada görüntü almak isteyen bir basın mensubu da suya düşmekten son anda kurtarıldı.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN/DHA