Faik Gürses Şu insanlarını yaşarken ölümsüzleştirelim
HABERİ PAYLAŞ

Şu insanlarını yaşarken ölümsüzleştirelim

Nevin Yanıt, Nurcan Taylan, Gülsüm Tatar, Elvan Abeylegesse, Alemitu Bekele, Selçuk Çebi, Aylin Taşdalen, Sibel Özkan, Sibel Şimşek ve unuttuklarımız adına bir park yapsak ve bu isimlerin heykellerini orada sergilesek çok mu paramız gider acaba?

YENİ PATATES TARLALARIMIZ

İnönü Stadı, İzmir Atatürk Stadı, Karabük Stadı, Trabzon Avni Aker Stadı bundan böyle çiftçilerimizin ekimine hazırdır.

[[HAFTAYA]]

VE BİR HARİKA STAD

Ford’un davetlisi olarak Bursaspor-Valencia maçına gittik. Açık söyleyeyim, Bursa Atatürk Stadı göğsümü kabarttı. Başkan İbrahim Yazıcı’ya söyledim, size de aktarayım, “Bu kadar yıldızlı statlar gördüm, ama böyle bir zemin, böyle bir izzet-i ikramı hiçbir yerde görmedim.” Emeği geçenlerin eli öpülmelidir.

Haberin Devamı

EFES PİLSEN’E KIYILIRSA

Şu “Arpa Suyu” yüzü hürmetine basketbola büyük katkı veren yukarda ismi yazılı kulübe bir el atın Sayın Başbakan. Siz ilgilenmezseniz bir reklam dırdırı adına bir çuval inciri berbat edeceğiz. 28 milyonluk çeki verdiğinize göre, bu yasayı iptal ederseniz, Türk sporuna yapacağınız hayrı kimse unutmaz.

KİMLER GİTTİ, KİMLER

Orhan Şeref Apak, Hasan Polat ve son olarak Halim Çorbalı. Gelenlere bu insanların yaptıklarını anlatsak bile Türk futbolu bir patlama yaşar.

DERBİDEN KALANLAR

Metrobüslerde hasarlar, dayak yiyen bir sürü insan, yine konuşulan bir hakem. Bizde büyük maç denince saha dışında futbol terörü akla geliyor. Şu şiddet yasası Meclis’ten bir çıksa da kurtulsak bu görüntülerden.

36 AMA 16 GİBİ

İbrahim Üzülmez’e DELİ diyorlar. Bu yaşta hiçbir yaşıtının yetişemiyeceği bir depar attı Niang’a yetişmek için. Akıllı adamın yapamayacağı bir şey.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder