Siyaset 'Şu kadar boyuyla...'
Paylaş
'Şu kadar boyuyla...'

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kılıçdaroğlu'nun boyuyla dalga geçti

Habertürk ekranlarında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'nun gittiği her ilde bulunduğu vaatleri de eleştiren Arınç, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek şu ifadelere yer verdi: ''Kılıçdaroğlu, aynı Genç Parti'nin sloganları gibi içi boş laflar ediyor. Şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor. Her çıktığı yerde sadece slogan üretiyor''.

Arınç, Deniz Baykal'ın olaylı bir şekilde istifa etmesinin ardından CHP'nin başına geçen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik farklı söylemleriyle gündeme gelen Kılıçdaroğlu'na farklı bir üslupla hitap etti.

'DAĞ FARE DOĞURDU'

Kılıçdaroğlu'nun üretmiş olduğu sloganları eleştiren Arınç: ''Kemal Kılıçdaroğlu açısından üzülüyorum. Kemal Bey veya Kemal Efendi demiyorum. Recep Bey yakışmıyor. Dağ fare doğurdu gibi bir şey. Arkasında rüzgar da varken CHP açısından faydalı olacağını söylüyordum. Baykal konuşuyordu, CHP'liler alkışlıyordu. Bu tabu yıkıldı. Sadece Baykal gitti de Kılıçdaroğlu mu geldi? Üslup değişmeli, program değişmeli'' sözleriyle ana muhalefet liderine göndermede bulundu.

KILIÇDAROĞLU 1.71 ; ARINÇ 1.77

Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun boyunun 1 metre 71 santim, Arınç'ın boyunun ise 1 metre 77 santim olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı