Gündem Su kavgası hastanede bitti

Su kavgası hastanede bitti

Paylaş
Su kavgası hastanede bitti

Su kavgası hastanede bitti

Konya'da mobilya imatalçısı 51 yaşındaki Ahmet Karaman ve eşi Gönül Karaman (51) ortak kullandıkları su sayacına gelen faturanın yüksek olmasına itiraz eden komşuları kömürcülük yapan 45 yaşındaki Taner Demir ve oğlu 23 yaşındaki Hüseyin Demir tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Haberin Devamı

Olay, Karatay İlçesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Kömürcülük yapan 45 yaşındaki Taner Demir ortak kullandıkları su sayacına 100 TL fatura gelmesi üzerine komşusu mobilyacılık yapan 51 yaşındaki Ahmet Karaman ile tartışmaya başladı.

Su parasına itiraz eden ve komşusunun daha fazla su kullandığını iddia eden Taner Demir ile Ahmet Karaman arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya Taner Demir'in oğlu 23 yaşındaki Hüseyin Demir ve Ahmet Karaman'ın eşi 51 yaşındaki Gönül Karaman da katıldı.

İki aile arasında çıkan kavga sonrası Ahmet Karaman'ın kolu kırılırken, eşi Gönül Karaman da başından yaralandı. Yaralı karı koca olay yerine çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay yerinden kaçan baba oğul bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İki komşunun 3 ay önce de aynı nedenden dolayı kavga ederek mahkemelik olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

DHA