Yaşam 'Su Perisi' Paris'te görücüye çıkıyor

'Su Perisi' Paris'te görücüye çıkıyor

Paylaş
'Su Perisi' Paris'te görücüye çıkıyor

Örümcek ağındaki su damlasında gördüğü yansımayla damlaları fotoğraflamaya başlayan Atilla Alp Bölükbaşı 22. kişisel fotoğraf sergisi "Su Perisi"ni Paris'te açacak

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dünyaya gelen ve 13 yaşından itibaren merak saldığı fotoğrafta evlerinin çatısını karanlık oda olarak kullanan Bölükbaşı, bugüne kadar çok sayıda sergi açtı.

Haberin Devamı

Örümcek ağında gördüğü su damlasındaki yansımadan etkilenip damlaları fotoğraflamaya başlayan 48 yaşındaki Bölükbaşı, 22. kişisel fotoğraf sergisini Paris’te açacağını belirterek, "Paris Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek sergide ’Suyun gizemli yolculuğu’, Karadeniz’in doğası, insanı ve geleneksel şenliklerinin konu edildiği 80 seçkin fotoğraf yer alacak. Epinay-Sur-Seine Belediyesi Kültür Salonu’nda 4 Aralık Salı günü saat 18.30’da açılacak sergi için Paris’te Fransızca-Türkçe katalog da hazırlandı" dedi.

Bölükbaşı bugüne kadar yurt içinde 21. kişisel sergi açtığını dile getirerek, "Bu yurt dışındaki ilk sergim. Çok heyecanlı ve gururluyum. Ülkemi ve yöremi orada temsil etmek ayrı bir mutluluk, fotoğrafların diliyle konuşmak ayrı bir duygu olacak.

Haberin Devamı

Serginin hazırlığını Paris Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği adına Başkan Bülent Cumur yaptı. Kendilerine bu kültür elçiliği ve sanatsal etkinlik için teşekkür ediyorum. Sergi, 14 Aralık’a kadar açık kalacak" diye konuştu.

AA