Siyaset Suat Kılıç: Karınca gibi çalışıyoruz
Paylaş
Suat Kılıç: Karınca gibi çalışıyoruz

Suat Kılıç: Karınca gibi çalışıyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, partisinin bir "hizmet hareketi" olduğunu belirterek, "Biz karınca gibi çalışarak dev gibi işler yapıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kılıç, partisinin Alaçam Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yaptığı konuşmada, bugüne kadar "havanda su döven bir iktidar olmadıklarını" belirten Kılıç, "Bundan sonra da olmayacağız. Gittiğimiz her yerde önce hizmetlerimizi anlattık, ’önce hizmet’ dedik" diye konuştu.

Halkın rızasını kazanmak suretiyle Hak’kın rızasını kazanmayı kendilerine hedef olarak belirlediklerini söyleyen Kılıç, sözlerine şöyle devam etti:
"(Halka hizmet ibadettir) anlayışı ile hareket ettik. Her kim bu millete hizmet ederse, bu milletin bir derdini çözerse, bu milletin duasını alırsa, rızasını kazanırsa, halkın rızasını kazanmak sureti ile Hak’kın rızasını kazanır düşüncesiyle bizler 8.5 senedir siyasetimizi geliştirdik ve hep hizmet ürettik. Alaçam örneğinde de, Samsun’un bütün ilçelerinde de aynı hizmeti, aynı şeyi göreceksiniz. ’Halka hizmet ibadettir’, bizim hizmet felsefemiz, siyaset felsefemiz budur. İnsanların unuttuğu hizmetleri biz yapmaya gayret ediyoruz. İnsanların artık arayıp sormadığı işleri biz önümüze katıp takip etmeye ve neticelendirmeye gayret ediyoruz. Vatandaş unutsa bile AK Parti siyaseti unutmaz anlayışı ile biz hizmetlerimizi sürdürme kararlılığımızı muhafaza ediyoruz. Bizim siyasetimizin özü nedir? Biz karınca gibi çalışarak dev gibi işler yapıyoruz. Başkalarından boylu poslu, daha cüsseli, daha kuvvetli değiliz. Herkese Allah ne verdi ise hepimize de aynısını verdi. Ama çalışmayan iş yapamazken biz çalışarak dev gibi işlerin altına imzamızı atıyoruz."
Alaçam’a yaptıkları hizmetleri de sıralayan Kılıç, balıkçı barınağı, Alaçam Meslek Yüksekokulu, Alaçam Devlet Hastanesi, Alaçam Anadolu Lisesi ve bu liseye ait 300 kişilik öğrenci pansiyonunun bu hizmetlerden bazıları olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Kılıç, "(AK Parti’de olalım, vekilleri görelim, bakanları görelim, grup başkanvekillerini görelim, iktidar partisine yakın olalım, işimiz olursa bize yardımcı olurlar...) Particilik bu değil" dedi. Suat Kılıç, sözlerini, "Ankara’da bu hizmetleri sırtlayan, Türkiye’nin yükünü adeta demirden bir yük gibi omuzlarına alan Başbakan Erdoğan’a tek tek adam kazanarak, destek vermek, particilik budur" diye sürdürdü.

Haberin Devamı

Suat Kılıç, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.