Gündem Suç makineleri

Suç makineleri

Paylaş
Suç makineleri

Polisin çifte cinayetin zanlısı olarak gözaltına aldığı 1'i kadın 23 kişi birer suç makinesi çıktı. Zanlılar 17 ayrı suça karışmış

KORKUNÇ BİR CİNAYET

Haberin Devamı

Kocaeli’de geçen ay ormanlık alanda bir bavulun içinde Cengiz Nurçin (35) ile Nizam Polat’ın (25) parçalanmış haldeki cesetleri bulunmuştu. Cengiz Nurçin’in 5, Nizam Polat’ın da 4 kurşunla öldürüldükten sonra bavula sığması için cesetlerinin baş ve ayaklarının kesildiği belirlenmişti.

İKİSİ DE ARANIYORMUŞ

Cengiz Nurçin’in İstanbul Maltepe’de Nesim Özbey cinayetini azmettirmekten, Nizam Polat’ın ise 3 yıl önce Pendik’te haraç anlaşmazlığından çıkan çatışmada küçük bir kızın ölümüne neden olmaktan arandığı tespit edilmişti. Çifte cinayetin zanlılarının peşine düşen polis 1’i kadın 23 kişiyi gözaltına almıştı.

‘POLİSİZ’ DEMİŞLER

Zanlıların İstanbul’da tecavüzden cinayete, yaralamadan adam kaçırmaya kadar 17 ayrı suça karıştığı ortaya çıktı. Çeteye ait 7 tabanca, 9 şarjör ile çok sayıda sahte nüfus cüzdanı ele geçti. Suç makineleri Avcılar’da polis gibi davranıp kaçırdıkları bir kişiye tecavüz etmiş.

Haberin Devamı

ADAM KAÇIRMA, ŞANTAJ

Çete Üsküdar’da bir kişiyi yaralamış, Ümraniye’de kaçırdıkları iki ayrı kişiyi döverek şantaj için uygunsuz fotoğraflarını çekmiş. Çete ayrıca Pendik’te cinayet ve tehdit, Maltepe’de tehdit ve yaralama, Ümraniye’de yaralama ve 2 kişiye tehdit, Sancaktepe’de yaralama ve tehdit suçlarını işlemiş.

Elvan EZBER/DHA