Gündem Suça bulaşmadılar, şampiyon oldular

Suça bulaşmadılar, şampiyon oldular

Paylaş
Suça bulaşmadılar, şampiyon oldular

Edirne'de çocukların suça bulaşmasını engellemek amacıyla kurulan futbol takımı şampiyon oldu

Edirne'de Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, genellikle Roman mahallelerinde yaşayan çocuk ve gençlerin suça ortak olmasını engellemek için polisin desteği ile kurulan Sarayspor Kulubünün Amatör futbolcuları şampiyon olunca, futbolculara akşam yemeği verdi. Hayatlarında ilk defa lüks bir yerde yemek yiyen küçük futbolcular ise ne yapacaklarını bilmedikleri için yönlendirme ile yemeklerine başlayabildi.

Haberin Devamı

AYAKTA ALKIŞLANDI

Arka sokaklarda kalan ve suça yönelebilecek olan gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve topluma kazandırmak için Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından 2007 yılında kurulan Sarayspor'un Amatör kümede mücadele eden takımı şampiyon olunca Süper Amatör kümeye çıktı. Bunun üzerine Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, takımın minik,yıldız ve amatör futbolcuları için Meriç nehri kenarındaki Polis Sosyal Tesisi'nde akşam yemeği verdi. Yemeğe ayrıca kulüp yöneticileri ile bazı bürokratlar katıldı. Salona futbolculardan sonra gelen Yazıcı'yı futbolcular ayakta alkışlayarak karşıladı.

'NİCE ARDA TURAN'LAR KAZANILIR'

Edine Emniyet Müdürlüğü olarak özel bir çalışma ile bu güne gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, "Daha önce görev alan müdür arkadaşımdan görevi devraldığımda bu güzel projenin belli bir mahalle ile sınırlı olmadığını gördüm ve bunun mutluluğunu yaşadım. Bu güzel proje ile ileride nice Arda Turan'ların kazanılmasına yol açacağına yürekten inanıyorum. Bu mahalle ile bağlantılı bir çalışma değil. Ülkemiz genelinde de örnek alınacak bir proje olarak değerlendirilmesini arzu ediyorum. En küçük sporcumuzdan bugün şampiyon olan sporcularmızın tamamını kahramanımız olarak nitelendiriyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sporcu centilmenliğine ve fair-play çerçevesinde olmalarını diliyorum. Bu güzel takım inşallah daha büyük başarıları yakalayacaktır."dedi.

Haberin Devamı

TERLE ISLANAN FORMA HEDİYE EDİLDİ

Daha sonra Sarayspor Kulüp Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'ya futbolcuların terleri ile ıslanan bir forma hediye etti. Konuşmaların ardından ise yemeğe geçildi. İlk defa kalabalık içinde lüks bir yerde yemek yiyen küçük futbolcular ne yapacaklarını şaşırdı. Çevredekilerin yönlendirmesiyle küçük futbolcular yemeklerine başlayabildi. Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından futbolcular evlerinin yolunu tuttu.

DHA