Dr. Haydar Dümen Suçlu aramak boşa!
HABERİ PAYLAŞ

Suçlu aramak boşa!

Haberin Devamı

Cinsellik iki kişi isterse güzel. Bazen kadın orgazm sorunu yaşayabilir. Bu konuda suçlu aramayın ‘Partnerimin cinsel organı küçük, tatmin olamıyorum’ demek yerine sorunların altında yatan nedeni bulun ve düzeltin.

BÖYLE SORU YOK!

Orgazm olunca ağladı

21 yaşındayım, 27 yaşında bir kadınla ilişkiye girdim, orgazm olunca ağlamaya başladı. Onu incitmedim. Neden böyle oldu?

CEVAP

Genç, acemi ve yüreği yufka okurum. Kadın üzüntüden, düş kırıklığından değil, mutluluk yani coşku fazlalığından ağladı. Bazı kadınlar yüksek heyecanlarda ağlar. Bu sorun değil. Ama ben flu bir problem görüyorum Ateşli arkadaşının seni kolay bırakmayacak. İkide bir telefonda, “Hadi adamım, beni bugün de ağlat, bu gözyaşlarımı senin için biriktirdim. Yarını beklemeye tahammülüm yok. Bugün, bugün” diye tutturursa o zaman sen ağlama moduna girersin. Bence sen ağlayacağına bırak o ağlasın.

Seks hep aklımda...

20 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Bazen günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Seks hep aklımda. Erkek görünce iştahım kabarıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, cinselliği bir mutluluk köşkü gibi tasarlamayalım. Boyası, penceresinden önce ana yapısına bakalım. İlk iş karnın doyacak. Sonra bir yuvan olacak. Akşama tencere kaynayacak ama içi boş kalmayacak. Üstün başın uygun, modasından geçtik temiz, albenili, sana yakışına olacak. Bitmedi, iş evlilik mutluluğunun arenası yani yatak odasına geldi. Hava kış, oda soğuk. Kalorifer de yanacak, bütün bunlar geçim derdi yaratmayacak. Bundan sonra sıra mastürbasyona gelecek, Hocanız haftada 3’e in diyecek.

Verimlilikte sorun çıkar mı?

Yeni evliyim, eşimin doğuştan tek testisi yok. Acaba ilişkimizde soruna yol açar mı? Verimlilikte bir sıkıntı olur mu?

CEVAP

Hiçbir zararı yok sevgili okurum. Her şey düzenli, verimli gelişecek ve sürecek. Bundan kuşkum yok. Göz, kulak, böbrek, testis gibi önemli organlarımız çifttir. Ama işin en sorumlusu olan tektir. Aman efendim, kiminde şımarık, sanki kral asasıdır. Kiminde nazlı, erkenci, seçici tavırlarla evliliğin paşasıdır. Gönlü olunca coşar, zorlanınca kaçar ama başka kaçamakları da çok sever. Beğenmediğini “Al ye” desen, “Şimdi karnım tok” der. Oysa o atın dizginleri beyninde, mahmuzları da partnerinin özündedir. Bu durumun kalitesi kişiden kişiye değişir. Kimini ağına düşürür, kimini ürkütür, kimine de “Yaşamak bu” dedirtir.

İlaç var mı?

25 yaşındayım. 9 aydır nişanlıyım. Eşimi erken tatmin etmek için ya da ilişkinin uzun sürmesini sağlamak bir ilaç ve benzeri şeyler kullanmanın sakıncası var mı?

CEVAP

Değerli okurum, acele etme. Hele bir evlenin. Zamanı gelince düşünülecek ve çözümlenecek olaylar bunlar.

Suçlu hissediyorum

Penisim arkadaşlarıma göre küçük ve kısa. İlişkiye girdiğim kız arkadaşlarım orgazm olamadığı için kendimi suçlu hissediyorum. Ameliyatla penisin büyütüldüğünü duydum, mümkün mü? Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar büyük derdin var ama sorununun boyutu ne? Öyle sanıyorum ki penisin 10 santimden daha kısa değil. Bu durumda normaldir, bu bir. İkincisi, 1-2 santim arasında penis ameliyatla büyütülebilir. Bunu da yapan çok usta hocalarımız var.

Yeterli sertleşme olmuyor, neden?

28 yaşındayım, evliyim. 6 yıldan beri cinsel ilişkiye girerken o haplardan kullanıyorum. İlaç almadığım zamanlarda ise cinsel organım çok az sertleşiyor. Kendimi kötü hissediyorum. Şimdiye kadar doktora gitmedim. Acaba bu ilaçların sağlığıma zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına başvursaydın, doğru teşhis konulsaydı da bunca sıkıntıyı çekmeseydin ne olurdu?

Cinsel organım çok küçük

29 yaşındayım, cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşım bu yüzden sürekli benimle dalga geçiyor. Evlenmek bile istemiyorum. Herkesten utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın ameliyatla 1-2 santim büyüyebilir. Evlendikten sonra bu yönde eşinden bir istek gelirse operasyon gündeme gelebilir. Penisinin fonksiyonları yerindeyse asla kafana takma.

Nişanlımın penisi küçük

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın cinsel organı küçük. Tatmin olamıyorum ama belli etmiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, nişanlının penis boyunun 12 santim olduğunu sanıyorum. Önerim önce kendine bakman. Orgazm olamayan gruptaysan (bence öyle) bunun nedenini nişanlına yansıtıyorsun. Aslında duyarlı bir kadın parmakla bile orgazm olur. Nişanlının kıymetini bil.

Mastürbasyon etkili mi?

21 yaşında kızım. Kadınlardaki kayganlaşma problemi neden olur? Mastürbasyon etkili mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kimi kadın cinsel birleşmede kuruluktan, kimi ise fazla kayganlaşmadan şikayet eder. Kayganlaştırma doğanın kadına armağanıdır. Ağrısız, acısız penisin vajinaya rahat girmesini sağlar. O işe pek fazla karışamıyoruz. Fazla kayganlığı azaltamıyoruz ama kuruluklarda yardımcı kayganlaştırıcı maddeler kullanıyoruz.

Vajinal orgazmı yaşayamıyorum

23 yaşındayım, 2 yıldır erkek arkadaşım var. Vajinal orgazm olmuyorum ama sürtünme yoluyla orgazmı yaşıyorum. Bu durumun üstesinden nasıl gelebiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda vajinal orgazm evrensel bir sorun. Bu hem dokunun kendi özelliğinden hem de yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Aslında bir şekilde orgazmı yakaladığın için şanslı sayılırsın. Şu anda bulutların üstündesin. Keyfinize bakın. Ben de işime bakayım.

Birbirimizden bıkar mıyız?

20 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim var. Yüzeysel sevişiyoruz ama ilişkiye girmiyoruz. Bizim korkumuz birbirimizden bıkmamız. Birbirimizi çok seviyoruz. Ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok. Evlilik ise en az 6 yıl sonra. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bıkarsın yavrum bıkarsın. Bir akıntıya kapılmış gidiyorsunuz. Siz daha çocuksunuz. Bütün sorunlar bitti de bunlar mı kaldı? Sevişiyorsanız sevişin. İlerde bıkarsanız bıkın. Evlenirseniz evlenin. Ne olacağını ben nereden bilemeyip. Bildiğim en doğru şey ikiniz de yanlış yoldasınız.

Sevgilim orgazm olamıyor

19 yaşındayım. 7 aydır ilişkiye giriyoruz. İkimiz de zevk alıyoruz. Yalnız kız arkadaşım orgazm olamadı. Penisimin 15 santim. Penisim yeterli değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve yolunda. Zaman kız arkadaşının lehinde çalışacak. Orgazmı da öğrenecek, kadınlığını da yaşayacak. Biraz sabretsin. Sen de aslan gibi delikanlısın hiç merak etme.

Hemen boşalıyorum

En ufak dokunmada ya da izlediğim film sahnesinde sertleşme oluyor, 2 dakika sonra boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan kaynaklanan bir tür erken boşalma sorunu yaşıyorsun. Evlendiğinde tedavisine bakılır.

GÜNÜN SÖZÜ

Dağ dağa yaslanmazsa küçülür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder