Dr. Haydar Dümen Suçlu aramak boşuna
HABERİ PAYLAŞ

Suçlu aramak boşuna

Haberin Devamı

Cinsellikle geç tanışan, nelerden hoşlandığını zamanla anlayan kadın orgazmı yaşayamıyor. Eşini seviyor, şartlar yerinde ama olmuyor. ‘Acaba orgazm olacak mıyım?’ diye sorgularsanız her şey kötüye gider. Kendinizi suçlayıp işinizi zorlaştırmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Organın kanı çekildi

24 yaşındayım, sevgilim beni terk etti. Organ kanı çekilmiş gibi. Bir kadına gittim, beni kovmaktan beter etti. Yardım edin.

CEVAP

Sevgilinle durumun neydi değerli okurum? Al takke ver külah mı, sabah 1, akşam 2 mutlak mıydı? İlişki ne kadar sürdü? Sonunda bu defteri kim dürdü? Kız bekledi, evlilik teklifi yok, sende de vicdandan eser yok. 2 yok bir karara yeterlidir. Nazına, niyazına aldırmadın, kızın da hesapları kitapları, evde anası, babası var. Mutlaka içi yana yana sana etti veda! Senin aklın alt mahallede! Onunkisi ise, sana sahiplenmede. Olayına gelince; bilemem, yersen kovuluncaya kadar dene, çünkü sorun sistem değil, psikolojinde.

O günden beri sertleşmedi

22 yaşındayım. 5 gün önce ilk kez genelevde korunmadan ilişkiye girdim. O günden beri sertleşme olmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Korktun ve ürktün okurum. Yetmedi panikledin. Olay şöyle gelişti: Oradaki düzen bozuktu. Sende de ruhsal yakınlık yoktu. Soğuk çorbaya kaşık sallar gibi oldun. Ten beklediğini bulamadı. Sen de “Olay buysa, hayallerim neydi, çıkmaza düğümlendi” dedin. Bu sonuç doğanın programıyla kişi ruhunun çatışmasıydı. Asıl sorun evde aklına takıldı. Ya kadın hastaysa kuruntusu ruhunu sardı. Beyninden aşağı giden istek cereyanı parazit yaptı. Ortada ne hastalık ne bozukluk var, aklın karıştı, organ iki arada kaldı.

Kocam doymak bilmiyor

32 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Kocam gecede 2-3 kez ilişkiye girmek istiyor. Kızınca “Doymuyorum” diyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin aklını başına toplayacak, bankadaki parayı harcar gibi tutkusunu zaaflarına harcamayacak. Erken boşalması varsa (sanki öyle gibi) tedavi olacak. İlişki süresi 10 dakikanın üzerindeyse ne oldum delisi olmayacak, ‘Unun varsa, günün de var’ atasözümüze uyacak. Zamanı ve duygularını har vurup harman savurmayacak. Karşılıklı dengeler kurulacak, bu sayede evlilik sağlam temele oturacak. Yani seni bıktırmayacak. Bir zarın 6 yüzü vardır. Siz bu olayda şansınıza bir zar atacaksınız ama sizin zarın iki yüzü var, bunu unutmayacaksınız.

İsteksizleşiyorum

27 yaşındayım. 4 kez ilişkiye girmeyi denedim ama başlamadan boşaldım. Daha sonra isteksizleşiyorum. 15 dakika içinde 3 kez boşalıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 15 dakikada 3 kere boşalman erken boşalma. Hepsi heyecan ve bünyenle ilgili. Bunlar uzaktan sihirli değneklerle düzelmiyor. Biraz daha kadına, kıza alış. Evlendiğinde sorun yaşarsan onu çözeriz. Hiç dert etme. Bu işler böyledir.

Orgazm nedir bilmiyorum

26 yaşında, 5 aylık evli kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğimizde zevk almıyorum. Hiç orgazm olmadım. Bende sorun mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Yoksa teknikler ve fantezilerden yararlanın. Kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur.

Doktora gitsem mi?

24 yaşında, 6 aylık nişanlı kızım. İlk gece korkum var. Evlenmeden önce doktora gitmek istiyorum. Beni bekleyen bir zorluk varsa ortaya çıksın diyorum. Böyle bir muayene yapılabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gerek yok. Senin doktorun yüce doğa. Hiçbir sorun çıkmayacak. Ama ülkemizde yaygın olan vajinismus denen bir olayla karşılaşırsan onu da biz çözeceğiz. Niye dert ediyorsun ki? Her şeyi kendi akışına bırak.

İsteğim fazlaydı ama bitti

25 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle mutluyum ama bende bir süredir isteksizlik başladı. 2 yaşında kızım var. Bu durum sorun yaratıyor. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan olayları oluruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi bölümlerde bir sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama mutlaka yatak odasına artı değerler koymak zorundasınız. Estetik fanteziler ne güne duruyor?

Kızın kanaması oluyor

Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra vajinasında şişme oluyor. Doktora gitmek istemiyor. Bir de kanaması oluyormuş. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, yumurtalık ya da rahim sorunundan söz ediyorsun. Bu ultrason denilen şey çıktıktan sonra cinsel organı görmeden bile doktorlar teşhis koyabiliyorlar. Bence de vakit kaybetmeden doktora gitsin.

Ne yapsam düzelmedi?

Cinsel organım sol tarafa doğru eğri. Ne yapsam düzelmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla düzeltiliyor. Doğru uzmanı bulmalısın.

10 saniye sürüyor

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 10 saniyede boşalıyor. Ben ise zevk almama rağmen orgazm olamıyorum. Ne olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, sebebi 10 saniye. 10 saniye 10 dakikaya çıksa var ya o zaman bir sorun olursa bu konuyu değerlendirelim. Çünkü sen haklısın. O süre kimseye yetmez.

Yetecek mi?

24 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. 2 ay sonra düğünüm var. Ne yapabilirim? Bu boy karıma yetecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik yapılacak bir şey yok. Evleneceksin. Bir süre deneyim kazanacaksın, alışma temposu da geçecek. Bana göre eşini mutlu etmeye ve baba olmaya yeterli bir boyuttur. İleride sorun çıkarsa tekrar konuşalım.

Babalık hayal mi?

25 yaşındayım, bekarım. Korkudan evlenemiyorum. Çünkü penisim 8 santim. Baba olamam diye çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, babalıkla penis boyu arasında bir bağ yok. Yumurtalar normal ve yerinde ise, yeterli sperm üretiyorlarsa tabii ki baba olacaksın. Bunlar da laboratuvar tetkikinden sonra öğrenilir. Şimdilik babalığı düşünme, daha erken. İçinin rahat etmesi için testislerini yani yumurtalarını bir üroloji uzmanına göster.

Hangisini yaşıyorum?

35 yaşında, 10 yıllık evli kadınım. Sadece üstte orgazm olabiliyorum. Sizce bu vajinal mi yoksa klitoral orgazm mı?

CEVAP

Sevgili okurum, adam gibi vajinal orgazmdır. Ama klitoris de bu işe ortaktır. Onların ortaklığına dokunma, bozma. Yoluna devam et.

İlişkiden zevk almıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur değerli okurum. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Dikkatli ol, çok abartmadan bu işten vazgeç.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk aklın alkolüdür. Etkisi ve süresi kişiye göre değişir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder