Dr. Haydar Dümen Suçlu siz değilsiniz
HABERİ PAYLAŞ

Suçlu siz değilsiniz

Haberin Devamı

Kadınlar orgazmı bir türlü yaşayamıyor ya da ne olduğu anlayamıyor. Hanımlar, siz cinsellikle geç tanışıyorsunuz, alışmanız da zaman alıyor. En iyisi her şeyi zamana bırakın. Eşinizin desteği ve fanteziler devreye girsin. İlişkiye başlarken de ‘Bu kez olacak mı, olmayacak mı’ diye endişeye kapılmayın. Unutmayın, bu sizin suçunuz değil!

GÜNÜN SORULARI

Neden benim sevgilim yok?

Cinsel organım sürekli ayakta. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Daha elime bir kızın eli değmedi. Kızlar yönünden de şansım gülmedi. Ne yapmam lazım?

CEVAP
Değerli okurum, şans öyle yalakalıklar gibi ikide bir gelip kimsenin yüzüne gülmez. Yüzde 90 şans, kişilerin ektiği tohumlar, kişiliği ve yüreğinin ürünleri şans gibi gelir, yüzüne güler. Çoğu insan bunun farkında değildir. Bırak o senin aşağıdaki huysuz, arsız, bencil, akılsız ve ne verirsen “Peki” diyen, vermeyince azan oburu. Onun da mumunun söneceği günler gelecek. Şimdilik o yerinde horon tepedursun. Sen önce kızlara, vitrin bebeğine, lokanta yemeğine ve de kadın göbeği tatlısına bakar gibi bakma. Bakışın çakmak çakmak ya da tam tersi ahmak ahmak olmasın. Çoğu zaman kız kendisine baktığını da anlamasın. Olabilirse o sana baksın. Temiz ve sade giyin, sana yakışsın. Dişlerini fırçala, tırnakların temiz ve canlı olsun. Bir de başkalarından farklı özelliğin bulunsun. İşte o zaman şansın gelir, yüzüne güler. Farklı özelliklere gelince; bilgi, şiir, estetik, hobi ve yanında bulunduracağın bir maskot olursa daha iyi. İlgi çeker. Kızlarla konuşma koşulları oluşunca çok bilmiş numaralarına yatma. Utançtan da yerin dibine girme. Bugünkü dersin bu kadar. Bitti yerim, ufaklığa da haftada 3-4 kere yemini ver derim. Sana da derslerinde başarılar dilerim.

Kızlar hesabı ödeyip kaçıyor

17 yaşındayım, hala bir kızla el ele tutuşmadım, öpüşmedim. Ne zaman böyle bir ortamda sarhoş olsa tam işler yoluna girecekken kızlar hesabı ödeyip kaçtı. Ne yapmalıyım?



CEVAP
Bak hele, karnı babasından doyan, çamaşırlarını anası asan, bulaşıklarını ablası yıkayan okurumuza bak hele. Ula sen bir de sarhoş mu oluyorsun? Aklıma bir anımı getirdin. Bir köy düğünü. 12 yaşlarındayım. Yokluk yılları. Hava soğuk, yerler ıslak. 14-15 yaşlarındaki bazı gençlerin ayakları çıplak. Bu köye başka bir köyden gelin gelecek. Köy halkından kimileri gelin almaya gidecek. 15 yaşındaki çocuk da gitmek istiyor ama ailesi izin vermiyor. O gece köy meydanında ateşler yakıldı, davullar vuruldu. Delikanlılardan bazıları kaçamak içki de içmişler. Benim yaşımda biri eve gitmiş, turşu küpünden çıkardığı sirkeyi şişeye doldurmuş. Şarap niyetini içip içip sarhoş havasına girmiş. Ağabeyi geldi, anasına “Bizimkisi sirkeyi içmiş içmiş sarhoş olmuş, evde baygın yatıyor” dedi. Çocuk belki de numara yapıyordu. Komik değil mi değerli okurum? O komik ama seninkisi yamuk. Sen sarhoş, kızlar sarhoş, kafalar dumanlı, öpüşmeler hoş. Sonrası... Bir de çekinmeden “Elim bomboş” diyorsun. Bak oraya gelirim, topunuzu dağıtırım. Ne olacaktı? Her şey orada son mu bulacaktı? Ya sonrası? İleride evlendiğiniz zaman kiminiz kan diyecek, kiminiz de erkek olarak ailenize hesap verecek. O zaman kim size yardım edecek? Kızlara dokunmayın, buz üstüne yazı yazmayın. Azmayın, kimsenin kuyusunu kazmayın.

Yanma oluyormuş

Kız arkadaşımla 5 gün önce ilk cinsel ilişkimizi yaşadık. Normalinden fazla kan geldi. O günden bu yana idrara çıktığında yanma oluyormuş. Ne yapmak gerekiyor?



CEVAP Değerli okurum, bazen böyle şikayetler olabilir. 1 hafta, 10 gün sonra idrar yaparken ya da organda yanma devam ederse, idrar tahlili yaptırın ve kadın doğum uzmanına başvurun.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı, kan geldi. Her ilişkide kızdan kan geliyor. Bir de korunmadık, gebe kalır mı?

CEVAP
Değerli okurum, kız kasıyor kendini. Sen de acelecisin. Gerekirse bir uzmandan bilgi alın. Kızın cinselliği sağlam yere otursun. Acı endişesiyle geleceğini korkutmasın. Bu acıyı da önlüyoruz.

Büyütülebilir mi?


29 yaşındayım. Cinsel organ 12 santim oluyor. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?



CEVAP Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim cinsel organa tıp bilimi normal diyor.

Orgazm olamıyorum

18 yaşında kızım. Zevk aldığım halde orgazm olamıyorum. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP Sevgili okurum, doktor ne yapacak? Olayın muayenesi yok. Analizi yok. Ve sanıldığı gibi psikolojik tedavisi de yok. Fantezilerini, beğendiğin görüntüleri ve düşünceleri olaya kat. Olacak mı olmayacak mıyım diye sürekli denetim altında tutma. En azından sorumluluğun yüzde 50’sini de erkeğin üzerine yükle. Onun ustalığı da çok önemli.

İlişkiye doymuyorum

24 yaşındayım. Penisim 11 santim. İlişkiye girmeye doyamıyorum, 4-5 saat sürse de bıkmıyorum. Acaba böyle olmasına rağmen penis boyum neden kısa?



CEVAP Değerli okurum, kızları, kadınları bulduğuna ve kimsenin de bir şikayeti olmadığına göre, sen kendi kendine ne ile savaşıyorsun? Enerjin yerinde, sermaye yüklü, piyasa bol...

Nasıl uzatabilirim?

22 yaşındayım, yaza düğünüm var. Penisim 9.5 santim. Büyütmek istiyorum. İnternette ilaçlar var, bunlar yan etki yapar mı? Doğal yönden ne yapabilirim?

CEVAP
Değerli okurum, internetten vazgeçiyorsun, bu tür saçma sapan ilaçlara inanma. Önce umuduna sonra da kesene zarar verir. Evlen bakalım, bana tekrar mail atarsın. O zaman bir çare düşünürüz.

Sevgilim zevk almıyor

18 yaşındayım, sevgilim de 18 yaşında. 5 aydır ilişkiye giriyoruz ama sevgilim hiç zevk almıyor. En ufak bir belirti yok. Ne olur bize yardım edin.



CEVAP Evet yavrum, ikiniz de adeta bataklığa düşmüş gibi yardıma muhtaçsınız. İki elimden birini sana, diğerini sevgiline uzatıyorum. İkinizi birden oradan çıkarıyorum, her ikinizi ayrı yönlerde yola koyuyorum. Beni çok sinirlendirmeden, başınıza bela açmadan bu işi bitirin.

Kızlık zarı yırtıldı mı?

17 yaşındayım. Sürtünerek mastürbasyon yaparken hafif akıntıyla birlikte kan geldi. Sizce kızlık zarı yırtıldı mı?

CEVAP
Sevgili yavrum, yırtılmadı ama tahriş oldu. Bundan sonra dikkat edersin.

Aldatmak istemiyor

18 yaşında kızım. Sevgilimin cinselliğe ilgisi çok. Beni aldatmak istemiyor. Erkekliğini kaybetmek üzer. Bize yardım eder misiniz?

CEVAP Sevgili okurum, dereyi görmeden paçaları erken sıvamışsınız. O dereyi ben bilirim. Akıntısı çoktur, tehlikeli çağlayanları vardır. Ayağı kayan düştü mü çıkamaz. Yavrum, sana ne arkadaşının erkekliğinden? İleride evlendiğinizde sorun çıkarsa al kocanı getir bana, elimden geleni yapmazsam namerdim.

Sorun olur mu?


16 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. İleride sorun olur mu?



CEVAP Çocuğum, ileride kıza, kadına alışamazsın, mastürbasyondan bıkarsın. Yaşına göre oyun oyna. Başını önüne eğ, kurallara uy. Bugün git ananın elini iki kere öp, hatırını sor. “Bakkaldan bir isteğin var mı?” de, bari bu fedakarlığı yap.

Sertleşme olmuyor

30 yaşında, 10 yıllık evliyim. Son zamanlarda sertleşme sorunu yaşıyorum. Sertleşecek mi sorusu aklımdan çıkmıyor.

CEVAP Değerli okurum, o soru aklında durduğu sürece sertleşme zorlaşacak. Bu tür takıntı ve kuşkular böbrek üstünden salgılanan adrenalini artırır. Adrenalin sertleşmenin tuzağıdır. Ne olursa olsun, bu sıkıntıyı kafandan atar, kendi haline bırakırsan birkaç ay sonra her şey yoluna girecek. Eski hamam, eski tas, sen de yola devam.

GÜNÜN SÖZÜ


Ah! aşağılık kompleksi en büyük katil sensin. Bütün sosyal ve bedensel cinayetlerin yüzde doksanının nedenisin. H.D.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder