Gündem Suikastçı

Suikastçı

Paylaş
Suikastçı

Antalya'da Mehmet Sakarya eski ortağının avukatlarına suikast planlarken polis dinlemesine takılmış ve tutuklanmıştı. İki ay önce hapisten çıkan Mehmet Sakarya polis dinlemesine bir kez daha takıldı

Ölümden kurtuldular

Antalya’da 17 ayrı suçtan sabıkalı Mehmet Sakarya daha önce birlikte tatil köyü işlettiği Mehmet Bozdağ’dan 500 bin TL istemişti. İki eski ortak mahkemelik olmuştu.

Mehmet Sakarya, 2008 Ekim’de Mehmet Bozdağ’ın avukatları Nuh Mete Gürün ve Muhsin Hatır’ı tehdit etmeye başladı. Bürolarını silahla bastı.

Bunun üzerine iki avukat polise başvurdu. Polis, savcılığın talimatıyla Mehmet Sakarya’nın telefonlarını teknik takibe aldı.

Bu kez 2 silah istedi

Takip sayesinde Mehmet Sakarya’nın İstanbul’daki bir adamından avukatları öldürmek için silah istediğini belirledi. Mehmet Sakarya otobüsle kendisine gönderilen silahı alırken yakalandı.

2 ay önce tahliye olan Sakarya’nın çevresine “Yarım kalan işi bitireceğim” dediği öğrenildi. Bunun üzerine teknik takip tekrar başladı.

Bu kez Trabzon’dan bir kişiden 1 adam ve 2 silah istedi. Sakarya dün Antalya’ya gelen bu kişi ile buluşup silahları alırken yakalandı