Magazin Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı hamile!

Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı hamile!

Paylaş
Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı hamile!

Futbolcu Caner Erkin ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Şükran Ovalı geçtiğimiz gün taksi şoförü ile yaşadığı kaza sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Şükran Ovalı kimdir? sorusu vatandaşlar tarafından bugün en çok aratılan ve merak edilen konularından biri oldu.

Şükran Ovalı kimdir? bugün en çok aratılmasının sebebi eşi Caner Erkin'le yaşadığı talihsiz kaza oldu. Yıldız futbolcu Caner Erkin ile mutlu bir evlilik yaşayan Şükran Ovalı hamile haberi de sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ama onun öncesinde bu güzel habere gölge düşüren bir olay yaşandı. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in aracıyla seyir halindeyken bir ticari taksiye çarpıp kaçtığı iddia edilmişti. Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan taksi şoförü olayı şöyle anlatmıştı: "Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner'e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner'le eşi benim üzerine yürüdü"

ŞÜKRAN OVALI HAMİLE

Taksi şoförü, sözlerine şöyle devam etmişti: "Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine 'hamilesin sen içeri gir' dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda 'mahkemeye ver' dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana "Sen para koparmaya çalışıyorsun" dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum."


ŞÜKRAN OVALI'DAN KAZA AÇIKLAMASI

Şükran Ovalı iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ünlü oyuncunun o paylaşımı: Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı! Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner’in “Abi aldın plakayı, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver” demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Koruma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah’a havale ediyorum… Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.



ASENA ATALAY'DAN ŞÜKRAN OVALI'YA HAMİLE GÖNDERMESİ

Eski eşi Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı’nın bebek beklediğini öğrenen Asena Atalay’ın kıskançlık krizine girdiği ortaya çıktı. Şükran Ovalı'nın hamileliği magazin gündemine düşmesinin ardından Caner Erkin'in eşi Asena Atalay'dan da olay bir gönderme geldi. Atalay’ın Insta Story kısmından takipçileriyle paylaştığı fotoğrafta bir kadının yaptığı gebelik testi görülüyor. Gebelik testinin üzerinde ise ‘Sadece yağ’ yazıyor.

Caner Erkin ilk evliliğinden 7 yaşında bir oğlu var.


Asena Atalay'dan Şükran Ovalı'ya hamile göndermesi


Şükran Ovalı hamile: 6 ay sonra anne oluyor

Haberin Devamı