Magazin Şuküfe'nin acı vedası!

Şuküfe'nin acı vedası!

Paylaş
Şuküfe'nin acı vedası!

Şuküfe'nin acı vedası!

Hafta içi her gün canlı yayında ‘İzdivaç’ adlı programı sunan Zuhal Topal, iş yoğunluğu nedeniyle 'Geniş Aile'den ayrılma kararı aldığı için Şuküfe sürpriz bir şekilde Aytaç’la evlenerek mahalleden dolayısıyla da diziden ayrılıyor. Bu yüzden dizinin finalinde işler birbirine karışıyor.

Haberin Devamı

Koyu Bilal, Şuküfe’nin Aytaç’la evlenecek olmasını kabullenemez. Onları durdurmak için tek çare vardır. Koyu Bilal, harekete geçer. Şuküfe ise Kuddusi’den helallik almaya gelir.

Bütün aile Cevahir’e bir yandan komşu kızını unutması için destek olurken, diğer yandan okulunu bitirmesi için baskı yapar. Ulvi ve Sevim herkesten gizli sürpriz bir karar verir.

Doktor kontrolünden çıkan Nazan tedirgindir. Son muayenede erken doğum riski ortaya çıkar. Mürsel’i bir telaş alır. Şuküfe’ye ise düğünden hemen önce Aytaç’tan gizemli bir veda mektubu gelir. Yazılanlara göre Aytaç, ABD’ye dönmüştür. Yine aldatıldığını düşünen Şuküfe yıkılır. Fakat mektuptaki imla hatalarından şüphelenip gerçeğin peşine düşer. Böylece Şuküfe, Koyu Bilal, Aytaç ve Cevahir’in yolu yine kesişir.

Haberin Devamı

Geniş Aile haberleri:

CEVAHİR ÇİLEDEN ÇIKIYOR!

'GENİŞ AİLE'DE BÜYÜK DEĞİŞİM!

CEVAHİR: "BEN DEĞİŞMEDİM, TOPLU TAŞIMALAR DEĞİŞTİ!"

"EVLENDİRİN ŞUKUFE'Yİ GİTSİN YOLUNA!"