Gündem Sulama kanalında boğuldular

Sulama kanalında boğuldular

Paylaş
Sulama kanalında boğuldular

Adana'nın Seyhan ilçesindeki sulama kanalında bir kadın cesedi görüldü ve...

Adana'da bir tarlada bekçilik yapan 55 yaşındaki Rifai Çipil ile karısı 50 yaşındaki Nigar Çipil sulama kanalında boğuldu. Olay, geçtiğimiz cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Şambayat Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sabah saatlerinde sulama kanalında bir kadın cesedi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerinde araştırma yapan jandarma ekipleri, cesedin yakınlardaki bir tarlada bekçilik yapan Rifai Çipil'in karısına ait olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri, durumu bildirmek için Rifai Çipil'e ulaşmaya çalıştı. Rifai Çipil'e ulaşamayan jandarma ekipleri, Rifai Çipil’in de aynı yerde boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine sulama kanalında araştırma yaptı. Bir süre sonra Rifai Çipil'in cesedi de sulama kanalında bulundu. Cesetlerin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Karı kocanın cesetleri, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Vücutlarında herhangi bir darp izine rastlanılmayan Çipil çifti, Karataş ilçesine bağlı Damlapınar Köyü'nde toprağa verildi. Çipil çiftinin yakınları, bir süre önce Rifai Çipil'in sulama kanalına düştüğünü ve eşi tarafından kurtarıldığını söyledi.