Türkiye (Son Dakika) Sulama kanalında bulunan ceset töre cinayeti çıktı

Sulama kanalında bulunan ceset töre cinayeti çıktı

Paylaş
Sulama kanalında bulunan ceset töre cinayeti çıktı

Şanlıurfa'da kafasından tek kurşunla vurularak öldürülen Suriyeli İntizar M.'nin töre cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı

Yaklaşık bir ay önce Şanlıurfa'daki sulama kanalında temizlik çalışması yürüten görevliler, bir kadın cesediyle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kadının, kafasından tek kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yapılan inceleme sonucu kadının Suriyeli İntizar M. olduğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında birçok vatandaşın ve Suriye’den gelmiş sığınmacıların bilgisine başvuruldu. Bazı vatandaşların olay günü siyah renkli bir otomobili sulama kanalı çevresinde gördüklerini söylemesi üzerin araştırma bu yönde yoğunlaştırıldı.

İHBAR GELİNCE YAKALANDILAR

Dün Jandarma ihbar hattını arayan bir kişi, Suriyeli kadının öldüğü gün sulama kanalı çevresinde görülen siyah renkli otomobilin bir mahallede gizlendiğini söyledi. Harekete geçen jandarma ekipleri gittiği adreste gizlenen otomobile ulaştı ve otomobilin sahibi olduğu ortaya çıkan ölen kadının dayısı Abdulselam M., amcası Amad M. ve kardeşi Umar M.’yi gözaltına aldı.



İntizar M.’nin kardeşi Umar M.

KAFASINA KURŞUNU KARDEŞİ SIKMIŞ!

Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sorgulamada suçlarını itiraf etti. Kardeşi Umar M. tarafından kafasına sıkılan tek kurşun ile öldürülen İntizar M.’nin daha sonra dayısı Abdulselam M. ve amcası Amad M. tarafından sulama kanalına atıldığı belirlendi.

Aile meclisini toplayarak kızının infazına karar veren baba Ahmed M. ise her yerde aranıyor.

Haberin Devamı