Gündem Sulama kanalında çifte infaz

Sulama kanalında çifte infaz

Paylaş
Sulama kanalında çifte infaz

Adana'da sulama kanalında ölü bulunan Jale Sürer'in kayıp sevgilisi Hakan Uçar, aynı sulama kanalında sırtından vurulmuş olarak bulundu

Dün sabah Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında elleri arkadan plastik kelepçe ile bağlanmış halde cesedi çıkarılan Jale Sürer’in, kayıp sevgilisi Hakan Uçar’ın cesedi de aynı sulama kanalında bulundu.

Sürer’in cesedinin çıkarıldığı kanalın 20 kilometre gerisinde Hakan Uçar’ın bir yakınından aldığı tespit edilen otomobil, sulama kanalı içinde bulundu. Otomobilin bulunduğu yerde yoğun kan izine rastlayan polis çalışmalarını Hakan Uçar’ın bulunmasına yoğunlaştırdı.

KAYIP GENCİN CESEDİ AYNI SULAMA KANALINDAN ÇIKTI

Olayın ardından dünden bu yana haber alınamayan Hakan Uçar’ın yakınları Uçar’ında öldürülmüş olduğunu düşünerek DSİ ile irtibata geçerek sulama kanalının suyunun kesilmesini istedi.

Saat 01.00 sıralarında kanalın suyu kesilince Uçar’ın yakınları kanalı araştırmaya başladı. Sabah saat 06.30 sıralarında bazı vatandaşlar Gülbahçe Mahallesi’nin arkasından geçen sulama kanalında suyun dibinde yüz üstü yatan bir erkek cesedi görünce durumu polise bildirdiler.

Polis ekipleri olay yerine ulaştıkları sırada Uçar’ın yakınları da olay yerine geldi. Uçar’ın cesedini sudan çıkarmak isteyen yakınları ile polis arasında zaman zaman tartışma yaşanınca, olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi.

Uçar’ın cesedi savcının olay yerine gelmesinin ardından Can-Kur ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Cenaze arabasına konulan Uçar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Uçar’ın sırtında saçma yarası olduğu tahmin edilen bir yara tespit edildi. Polis ve Jandarma ekipleri sevgilileri infaz eden kişi ya da kişilerin bulunması için geniş çapta soruşturma başlattı.

Salih ÜÇTEPE/ADANA (DHA)