Magazin 'Sümbül Ağa' kendi sarayına çıktı

'Sümbül Ağa' kendi sarayına çıktı

Paylaş
'Sümbül Ağa' kendi sarayına çıktı

Muhteşem Yüzyıl dizindeki 'Sümbül Ağa' karakteriyle izleyicilerin gönlüne taht kuran Antalya Devlet Tiyatrosu sanatçısı Selim Bayraktar, Antalya'da ultra lüks daire satın aldı

40 dairelik Comport Palace Rezidans’ta ultra lüks daireyi beğenen Selim Bayraktar, "Hayalimdeki bir yuvaydı" dedi. Uzun zamandır ev almayı düşündüğünü söyleyen Bayraktar, "Artık burası bizim kasrımız olacak. Eşimle Antalya’da birçok yeri dolaştık, ama burası bizi mest etti. Komşularımız da çok iyi. Sanıyorum 4 hafta içinde taşınırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Binayı yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Samut, Bayraktar’a ellerindeki son lüks daireyi sattıklarını, 180 metrekarelik dairenin akıllı, otomasyon sistemli, parmak iziyle açılan, İtalyan seramiklerin kullanıldığı bir daire olduğunu söyledi.

Samut, "Ancak fiyatı konusunda ünlü sanatçıyla gizlilik anlaşmamız var, fiyatı sormayın" demekle yetindi. Antalya’da birçok rezidans yapan Hüseyin Samut’un ultra lüks dairelerin büyüklüğüne göre fiyatı 300 bin ile 600 bin lira arasında değişiyor

Kerkük doğumlu olan Selim Bayraktar, yaşamını yitiren diktatör Saddam Hüseyin rejiminden 13 yaşında Türkiye’ye kaçmış ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitim görmüştü. Köprü, Bir Bulut Olsam ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki ’Sümbül Ağa’ karakteriyle izleyicinin dikkatini çeken sanatçı, Antalya Devlet Tiyatrosu kadrosunda ve ailesiyle Antalya’da yaşıyor.

Haberin Devamı

DHA