Türkiye (Son Dakika) Sunucu Canan Tuğaner'in taciz davasında karar verildi

Sunucu Canan Tuğaner'in taciz davasında karar verildi

Paylaş
Sunucu Canan Tuğaner'in taciz davasında karar verildi

Sunucu Canan Tuğaner'in Büyükada'da bikinili haldeyken görüntülerini çeken ve hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen 24 yaşındaki İranlı, ilk duruşmada tahliye edildi

Canan Tuğaner, 17 Haziran Cumartesi günü sahilde bir kişinin cep telefonuyla görüntülerini çektiğini farketmiş, duruma müdahale etmiş, bu yüzden çıkan arbede de başından yaralanmıştı. Tuğaner'in şikayette bulunması cep telefonu kamerasıyla çekim yapan kişi gözaltına alındı. Bakhtiar Javadipour adlı İranlı turistin cep telefonunda Canan Tuğaner'in görüntüleri çıktı. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İranlı turist "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

'BENİ BAĞIŞLAMASINI DİLİYORUM'


İranlı bugün Adalar Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Bakhtiar Javadipour savunmasında, "Elimdeki telefonla denizi ve doğayı çekiyordum. Suç kastım yoktur, bir cahillik yaptım. Yürüyerek kamera kaydı yapıyordum. Sabit bir yerde durmadım. Kameraya düştüler, yanlış yapmışım, pişmanım. Hamınefendiden özür diliyorum. Beni bağışlamasını diliyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Mahkeme hakimi sanık ve müşteki ifadelerinin ardından, sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi. İranlı turistin Türkiye'den sınır dışı edileceği öğrenildi.

NELER OLMUŞTU?


Tuğaner geçtiğimiz Cumartesi günü sahilde bir kişinin cep telefonuyla görüntülerini çektiğini farketmiş, duruma müdahale etmiş, bu yüzden çıkan arbede de başından yaralanmıştı.

Tuğaner'in şikayette bulunması cep telefonu kamerasıyla çekim yapan kişi gözaltına alındı.

Bakhtiar Javadipour adlı İranlı turistin cep telefonunda Tuğaner'in görüntüleri çıktı.

DHA


Büyükada'da denize giren sunucuya taciz


Tacize uğrayan sunucu Canan Tuğaner canlı yayında yaşadıklarını anlattı

Haberin Devamı