Magazin Sunucu Jess Molho'dan kötü haber

Sunucu Jess Molho'dan kötü haber

Paylaş
Sunucu Jess Molho'dan kötü haber

Bodrum'daki silahlı saldırıda eşi vurulan Jess Molho'nun üzerinden kara bulutlar gitmedi. Jess Molho, iki kolunun birden alçıya alındığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Spora olan düşkünlüğüyle bilinen Jess Molho yaptığı ters bir hareket yüzünden iki biceps tendomu birden kopardı. Bir süredir hastanede tedavi olan ünlü sunucu yaşadığı zor günleri sosyal medyadan anlattı.

Jess Molho paylaştığı bu kareye şunları yazdı:

Bazen bir şeyler üst üste gelebiliyormuş meğer... Ters bir hareket biraz da kendimi hala 20 yaşında hissetmem sonucu iki biceps (pazı) tendomu birden kopardım. (literatürdeyim) Bugün taburcu oluyorum, uzun bir zaman ellerimi ve kollarımı kullanamayacağım... Mesaj atanları okuyacağım ama yazamayacağım, uzun süre gitar da çalamayacağım ama merak edenlere duyurulur çenem tam gaz çalışıyor, programa zamanında geri döneceğim, bugün robocop kollarım olacak, önce sağlık dostlar... Hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere, sevgiler... Sabır testim devam ediyor

İŞTE JESS MOLHO'NUN O PAYLAŞIMI:



EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞTI

Dünyaca ünlü isimlerin tatil yaptığı, sosyetenin göz bebeği Göltürkbükü Mahallesi'ndeki yanyana hizmet veren Çilek Beach Club ile Sess Beach Club'a iki hafta önce gece saat 03.00'te gelen çifte tabancalı bir kişi dehşet saçmıştı.

O dehşet gecede yaralanan isimlerden biri de Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho'ydu. Sırtından yaralanan Zeynep Molho, tedavisinin ardından taburcu edildi. Zeynep Molho'nun sağlık durumu şimdi iyi.


Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho taburcu oldu




Haberin Devamı