Magazin Sunucu Vatan Şaşmaz'ın cinayetinin ardından kanlı görüntüleri yayan Didem Çolak serbest bırakıldı

Sunucu Vatan Şaşmaz'ın cinayetinin ardından kanlı görüntüleri yayan Didem Çolak serbest bırakıldı

Paylaş
Sunucu Vatan Şaşmaz'ın cinayetinin ardından kanlı görüntüleri yayan Didem Çolak serbest bırakıldı

Filiz Aker, sunucu Vatan Şaşmaz'ı 27 Ağustos'ta Conrad Otel'de öldürüp intihar etmişti. Olay sonrası bir polisin çektiği ceset fotoğrafları sosyal medyada yayılmıştı. Fotoğrafları para ile satmaya çalışan ve yayan kişinin Didem Çolak olduğu belirlenmişti. Polis, aradığı Didem Çolak'ı, Konya'da Mevlana Müzesi'nde çektirdiği fotoğrafı Facebook'ta paylaşınca yakaladı

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ceset görüntüleri internete yayılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, görüntülerin yayılması ile ilgili soruşturma başlatmış, soruşturma kapsamında bir polis memuru gözaltına alınırken, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı.

Açığa alınan polis memuru görüntüyü çektiğini itiraf ederek, “Evet bu görüntüyü ben çektim” demişti. Polis, eşinin kendisinin mesaide olduğuna inanmadığı için hızlı bir şekilde görüntüyü çekerek eşine gönderdiğini, eşinin de aile Whatsapp grubuna gönderdiğini öğrendiğini söylemişti.


Pınar Altuğ'dan Vatan Şaşmaz yorumu


GÖRÜNTÜYÜ BASIN KURULUŞLARINA SATMAYA ÇALIŞTI

Polis yaptığı araştırmada, polisin eşinin erkek kardeşi de görüntüyü kız arkadaşı Didem Çolak'a gönderdiği, Didem Çolak'ın da görüntüyü bazı basın kuruluşlarına satmaya çalıştığı ve internete yayılmasından sorumlu olduğunu belirlemişti. Didem Çolak'ın görüntüyü satmak için bazı basın kuruluşlarıyla yaptığı Whatsapp yazışmaları medyaya yansımıştı.


Çocuklar Duymasın'a Vatan Şaşmaz'ın yerine kim gelecek?



Filiz Aker'in yakın arkadaşı Sevilay Öztürk konuştu! Vatan Şaşmaz...



DİDEM ÇOLAK MEVLANA'YA GİDİNCE YAKALANDI

Yapılan bu tespitin ardından oyuncu Didem Çolak aranmaya başlandı. Ancak adreslerinde bulunamadı. Polis, aradığı Didem Çolak'ı, Konya'da Mevlana Müzesi'nde çektirdiği fotoğrafı Facebook'ta paylaşınca yakaladı.İstanbul'dan bir ekip hemen Konya'ya gitti. Didem Çolak yakalanarak İstanbul'a getirildi.


Didem Çolak


İTİRAF ETTİ


Didem Çolak polise verdiği ifadede görüntüleri sosyal medya üzerinden aldığını ve basın kuruluşlarına pazarlamaya çalıştığını itiraf etti. Didem Çolak yaptığının suç olduğunu bilmediğini, daha sonra arandığını öğrendiğinde korktuğunu ve bu nedenle saklandığını söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Didem Çolak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.



Filiz Aker, Vatan Şaşmaz cinayetinden önce bu kareyi paylaşmış



Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz'ın telefonlarının şifresi neden kırılamıyor?


DİDEM ÇOLAK KİMDİR?

Didem Çolak, “Çılgın Dershane 4 Ada” filminde hayalet gelin rolüyle oyunculuğa ufak bir adım attı. Ankara Kızları Güzellik Yarışması 2012 aldığı dereceyle yapımcıların dikkatini çeken Didem Çolak yarışmadan sonra birçok giyim firmasının kataloglarında ve defilelerinde yer aldı.

Haberin Devamı