Spor Süper Lig'de 'Sarı Noel' alarmı!

Süper Lig'de 'Sarı Noel' alarmı!

Paylaş
Süper Lig'de 'Sarı Noel' alarmı!

25 Aralık’taki Noel öncesi tam 32 yabancı oyuncu ceza sınırında, Süper Lig kulüpleri telaşta! Çünkü bu isimler sarı kart görerek dini bayram tatiline erken çıkma düşüncesine kapılıp, 17. haftada takımlarını yalnız bırakabilir.

Her sene olduğu gibi Süper Lig’de yine Noel tartışmaları başladı... Hristiyan aleminin 25 Aralık’ta kutladığı ve yılbaşına kadar o bir haftalık periyodu dini bayram olarak gördüğü Noel öncesi tam 32 yabancı oyuncu ceza sınırında. Bu da şu anlama geliyor; 32 isim bu hafta sarı kart görmeleri halinde 17. haftada cezalı duruma düşecek yani Noel tatiline erkenden çıkacaklar.

22-23-24-25 Aralık tarihlerinde oynanacak 17. hafta maçlarından sonra Süper Lig’de devre arası tatiline girilecek, ama Türkiye Kupası’nda son 16’ya kalan takımlar, hafta içinde kupa karşılaşmaları yapacak.

GEÇEN SENE 11 FUTBOLCU


Ancak kupa maçlarına zaten takımların çoğu yedek ağırlıklı kadrolarla çıkıyor. Ceza sınırındaki lejyonerlerden dolayı kulüplerde telaş yaşanırken, geçen sezon Noel öncesinde Süper Lig’de 11 futbolcu cezalı duruma düşmüştü. Bu yıl 32 isimden kaçının cezalı olacağı büyük merak konusu.

İşte o isimler:

AYTEMİZ ALANYASPOR:
İsaac Sackey, Welinton

OSMANLISPOR: Andreas Maxsö, Tiago Pinto

ANTALYASPOR: Maicon, Chico, Vainqueur

BEŞİKTAŞ: Pepe, Talisca, Ryan Babel

BURSASPOR: Mikel Agu

FENERBAHÇE: Neustadter, Skrtel

GALATASARAY: Maicon

GENÇLERBİRLİĞİ: Jailton

GÖZTEPE: Beto, Rotman

BAŞAKŞEHİR: Clichy, Attamah, Epureanu

K.KARABÜKSPOR: Paul Papp, Grozav

KAYSERİSPOR: Tiago Lopes, Ryan Mendes

ATİKER KONYASPOR: Moryke Fofana

Demir Grup SİVASSPOR: Auremir, Rybalka

TRABZONSPOR: Kucka, Pereira, Bero, Onazi

YENİ MALATYASPOR: Azubuike

Haberin Devamı