Spor Süper Lig ekibinde şok istifa!

Süper Lig ekibinde şok istifa!

Paylaş
Süper Lig ekibinde şok istifa!

Suat Altın Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından istifa etti. Böylece mavi- siyahlı kulüp, sezon başından bu yana üçüncü teknik direktör de görevini bırakmış oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından SAİ Erciyesspor'da, son olarak Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası istifa etmeyi düşünmediğini belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, bugün Kayseri'ye geldi.

Hürriyet Yeniköy Tesisleri'nde mavi-siyahlı oyuncularla bir araya gelerek toplantı yapan Özdilek, bu şartlar altında göreve devam edemeyeceğini söyledikten sonra bu kez kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek, istifasını açıkladı.

Erciyesspor Genel Menajeri Nuhkan Rüzgar, Özdilek'in istifasını yönetim kurulunun kabul ettiğini söyledi. Mavi-siyahlı takımı şimdilik altyapı antrenörü Mehmet Şimşek Özkeş'in çalıştırması beklenirken, SAİ Erciyesspor'da sezon başından bu yana Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker'den sonra istifa eden üçüncü teknik adam da 'Şifo Mehmet' olarak bilinen Mehmet Özdilek oldu.

KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı