Spor Süper Lig'de heyecan artıyor

Süper Lig'de heyecan artıyor

Paylaş
Süper Lig'de heyecan artıyor

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ve ligde kalma mücadelesi, büyük bir heyecanla devam ediyor

Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki şampiyonluk mücadelesi, ligin son 2 haftasında yapılacak karşılaşmalarla son bulacak.

70 puanla haftaya lider olarak giren Fenerbahçe, 33. haftada deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelirken, 69 puanla 2. sırada yer alan Bursaspor ise haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle hükmen 3-0’lık galibiyetle geçecek. Yeşil-beyazlı takımın haftayı 3 puanla kapatacak olması, şampiyonluk yarışının da ligin son haftasına taşınmasına sebep olacak.

Ligde kalma mücadelesi de en az şampiyonluk yarışı kadar nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oluyor. 32 puanla 15. sırada yer alan Sivasspor ile 27 puanla 16. sırada bulunan Diyarbakırspor arasındaki ligde kalma savaşı, kalan 2 haftada alınacak sonuçlara göre şekillenecek.

5 puanlık bir farkla son 2 haftaya rakibinin önünde giren Sivasspor, avantajı elinde bulunduran takım konumunda bulunurken, Sivasspor ve Diyarbakırspor’un ligi aynı puanla bitirmesi halinde, ikili averajda, Diyarbakırspor’un rakibine üstünlüğü dikkati çekiyor.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Fenerbahçe (70): Ankaragücü (D), Trabzonspor
Bursaspor (69): Ankaraspor (hükmen), Beşiktaş

LİGDE KALMA SAVAŞI

Sivasspor (32): Eskişehirspor (D), Ankaragücü
Diyarbakırspor (27): Kasımpaşa (D), Eskişehirspor

AA

Haberin Devamı