Spor Süper Lig'de ilginç olay!

Süper Lig'de ilginç olay!

Paylaş
Süper Lig'de ilginç olay!

Balıkesir'deki kritik mücadelenin ardından ev sahibi takımın taraftarları hakem Tolga Özkalfa'ya tepki gösterdi. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ise müsabakadan sonra kutlamak istediği Tolga Özkalfa'nın elini itip vurduğunu iddia ederek Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu

Balıkesirspor açısından kritik önemdeki maçta misafir ekip Gençlerbirliği sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldıktan sonra Balıkesirspor ile hakemler arasında gerginlik yaşandı. Ev sahibi ekibin taraftarları hakemlere tepki gösterirken Balıkesirspor Başkanı maç sonunda hakemin kendisinin eline vurduğunu iddia ederek hakemden şikayetçi oldu.

Ev sahibi ekibin taraftarları, karşılaşma bitiminde hakem Tolga Özkalfa’ya tepki gösterdi. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ise müsabakadan sonra kutlamak istediği Tolga Özkalfa’nın elini itip vurduğunu iddia etti, yönetim kurulu üyesi olan avukatı Mustafa Birsem’le Bahçelievler Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu.

Koridorda yaşanan gerginliğin ardından Tolga Özkalfa ile konuşmak için hakem odasının önünde bekleyen Tuna Aktürk’ün görgü tanıklarına göre kapıya vurup, "Her pozisyonda Gençlerbirliği lehine düdük çaldı. Böyle hakem mi olur? Bana (Gel, gel) diyor. Ben buradayım, sen neredesin? İşte bakın, Yusuf Namoğlu’nu arıyorum" diye konuştuğu iddia edildi. Yöneticiler ve güvenlik görevlileri tarafından güçlükle uzaklaştırılan Başkan Aktürk’ün Özkalfa için alkol muayenesi istediği de öne sürüldü.

TEMSİLCİ FENALIK GEÇİRDİ


Bu arada karşılaşmada görevli TFF Temsilcisi Vahap Şimşek’in olaylar sırasında fenalık geçirdiği öğrenildi. Görevliler tarafından çağıran ambulansla gelen sağlık ekibinin gerekli müdahaleyi yaptığı Şimşek’in durumunun normala döndüğü ve önemli bir sıkıntısının olmadığı bildirildi.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR DHA

Haberin Devamı