Spor Süper Lig'e çıkarlarsa Mercedes'leri olacak

Süper Lig'e çıkarlarsa Mercedes'leri olacak

Paylaş
Süper Lig'e çıkarlarsa Mercedes'leri olacak

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, takım Süper Lig'e çıkarsa oyunculara Mercedes marka otomobil hediye edeceğini söyledi

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Akhisar Belediyesi’ni 1-0 yenerek hedefine bir adım daha yaklaşan Mersin İdmanyurdu’nda yönetim, Süper Lige çıkılması durumunda futbolcuların her birine Mercedes marka otomobil vermeyi kararlaştırdı.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu’nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ligin sonlarına geldiklerinde şampiyonluk yarışının daha zorlu bir hale geldiğini belirterek, kalan maçlarını kazanıp puan cetvelinin ilk iki sırasında yer alarak Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyük bir fikstür avantajlarının bulunduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Kahramanlı, şunları kaydetti: "Altay, Kartalspor ve Boluspor ile sahamızda, Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bütün maçlarımızı kazanarak, Süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü, taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu yola baş koyduk. Yönetim olarak, Akhisar Belediyespor maçına 250 bin lira prim verdik. Süper lige çıkmamız halinde de tüm oyuncularıma birer tane Mercedes marka otomobil hediye edeceğim."

Haberin Devamı