Spor Süper Lig'in rengi kırmızı-beyaz

Süper Lig'in rengi kırmızı-beyaz

Paylaş
Süper Lig'in rengi kırmızı-beyaz

Futbolseverler, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek takımların formlarında en çok kırmızı ve beyazı görecekler

Süper Lig’de bu sene yer alacak 18 takımın formalarında 8 farklı renk yer alıyor. Formalarda en çok bulunan renkler ise milli takımın da renkleri olan kırmızı ve beyaz. Lig’de 7 takımın formasında kırmızı, 7 takımın formasında da beyaz bulunuyor.

BORDO RENK SADECE TRABZON'DA VAR

Futbolseverlerin yeni sezonda formalarda en az görecekleri renk ise bordo olacak. Süper Lig’de sadece Trabzonspor’un formasında bordo var. Yeni sezonda ligde mücadele edecek takımların formalarında kırmızı ve beyazdan sonra en çok bulunan renkler sarı ve siyah olacak.

Ligde 6’şar takımın formalarında sarı ve siyah bulunuyor. Bunun yanı sıra 4 takım formalarında laciverti taşırken, 2 takımın formasında yeşil, 2 takımın formasında da mavi yer alıyor.

EN ÇOK BULUNAN RENK İKİLİSİ SARI-LACİVERT VE KIRMIZI-SİYAH

Süper Lig’de en fazla yer alacak renk ikilisi ise sarı-lacivert ile kırmızı-siyah. Lig’de 3’er takım sarı-lacivert ve kırmızı-siyah formalarla mücadele edecek.

Fenerbahçe, Bucaspor ve Ankaragücü, sarı lacivert renkleri taşırken, Eskişehir, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor da kırmızı-siyahlı takımlar olacaklar.

Lig’de 2 şer takım da sarı-kırmızı, siyah-beyaz, yeşil-beyaz, ve kırmızı-beyaz formalarla mücadele edecek.

Yeni sezon formalarının tanıtımını yapan Fenerbahçe ligdeki bazı karşılaşmalara tetra mavisi formalarıyla, Galatasaray da somon rengi formalarıyla çıkacak.

Haberin Devamı