Hamit Turhan Süper tehlike!
HABERİ PAYLAŞ

Süper tehlike!

Haberin Devamı

Şükrü Saracoğlu ve Avni Aker’de olanları gördükten sonra 4 büyüklerin kendi aralarında 12 maç daha yapacak olması insana alacakaranlık kuşağı gibi geliyor. Şike ve teşvik davası, yöneticilerin sorumsuz açıklamaları, hakemlerin formsuzluğu büyük bir tehlikenin habercisi gibi

Lig tarihinin en kritik sezonunu yaşıyoruz. 3 Temmuz’da şike ve teşvik depremi ile başlayan ligimiz bugüne kadar mahkeme sürecinin gölgesinde oynandı. Futbolun doğru dürüst konuşulmadığı, kulüp muhabirlerinin antrenman sahası yerine adliye koridorlarında konuşlandığı 2011/2012 sezonunda yeni ve daha büyük bir tehlike kapımıza dayanmış gibi gözüküyor.
[[HAFTAYA]]

Bir önceki federasyonun başımıza bela ettiği Play-Off garabeti, yükselen bir şiddet dalgasıyla beraber geldi, çattı. Demirören Federasyonu’nun ‘Süper Final’ şeklinde yaldızlı bir isimle cilaladığı Play-Off’ta 4 büyüklerin kendi aralarında 12 maç daha yapacak olması, Şükrü Saracoğlu ve Avni Aker stadlarında olanları görünce insana alacakaranlık kuşağı gibi geliyor.

Bugün bıçak, yarın...

Devam eden şike ve teşvik davası, yöneticilerin sorumsuz demeçleriyle tribünleri tahrik etmesi, hakemlerin formsuzluğu gibi faktörleri düşününce bu 12 maçta neler yaşanabileceğini kestirmek için kahin olmaya gerek yok.

Yayıncı kuruluşun zararını tolere etmek için koca bir sezonu 6 haftaya sığdırmak gibi bir cinliği düşünenler, tribünlerin buna hazır olup olmadığını hesaba katmamanın bedelini ne yazık ki Türk futboluna ödetecekler. Şimdi yetkililere düşen, bu süreci en az hasarla atlatacak önlemleri almaktır. Aksi halde, Volkan’a atılan bıçağın yerini kurşunlar dahi alabilir!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder