Dr. Haydar Dümen Şüphe kapıyı çaldıysa...
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe kapıyı çaldıysa...

Haberin Devamı

Gençler ‘Kan gelmedi, sizce sevgilim başkasıyla mı birlikte oldu?’ diye sorular soruyor. Buradan kızlık zarları esnek olabilir diye bağırıyoruz. Karşılıklı güven olmadan aşk neye yarar? Şüphe kapıyı çaldıysa içinizi kemirir. Sevgilinize güvenin ki aşkınız yaşasın

BÖYLE SORU YOK!

Kuşum hiç ötmedi

25 yaşındayım, kuşum bugüne kadar hiç ötmedi. Artık çok umutsuzum. Acaba hiç ötmez mi, ne yapmalıyım?

CEVAP

Hep ötecek ve susmayacak okurum. Onun yaratılışı bu işe yani ilişkiye ayarlanmış. 10 yıldır önüne olumlu ortamda bir nimet konulmamış, kuş kendir otundan usanmış, karşı cinse iştahta hep oyalanmış. Bu beklenti sistemin kapısını kapatmış. Ötecek değerli okurum. Kızlara yavaş yavaş arkadaşça yaklaş. Önyargılarını unut, onlara verme boş umut. Zaman gelecek, evleneceksin. O zaman bize iş düşecek ama olumlu pasaportun hazır. Vakti zamanı geldiğinde cebine koyup kuşla birlikte sen de uçacaksın.

3 günde 18 kadınla birlikte oldum

20 yaşındayım, yurt dışına gittim. Kızlar öyle güzeldi ki sanki çıldırdım. 3 günde 18 kez ilişkiye girdim. Şimdi hep istekliyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yanlış kapı çaldın, bu tür zırvalıklara kapım kilitli. Açıldığında ise dilim zehirli. Mesela yani şu 18 olsaydı 19, bundan kime ne? 18 aktivitenin sana mirası ruhuna monte edilmiş. Bu yüz karası. 18 kız sokakta mı bekliyordu yoksa senin yüzünde şeytan tüyü mü vardı? 18 olayını hayat kadınlarıyla yaşamışsan, bunları da marifet sanıyorsan en azından içinde kalsın yoksa hayat boyu sokak sokak dolaşırsın.

Ne yersem isteğim artar?

34 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşim isteksiz olmamdan yakınıyor. Ne yersem cinsel isteğim artar? Ceviz, bal, fındık kadınlarda da işe yarar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, karnın yeterince doyuyorsa bu konuda ne yesen işe yaramaz. Saraylarda yaşayan kadınların bu konudaki iştahı çoğu zaman yanlarında çalışan kadınlarınki kadar olmaz. Bu bir yaratılış, yaşam ve eğitim sorunudur. Bunlar da kadının ve erkeğin kimliğini oluşturur. İştahın bir bölümü de sofranın süsü, güzel sözlerin müziği, yemeğin sosudur. Kadın ruhunun tatmini, hazırlık dönemi ve tekniği, renklerin yerine oturtulmasının etkisi cevizin, balın, fındığın 10 katıdır. Cinsel yaşam çiftlerin ruhlarının altın anahtarlarıyla açılır. Her anahtarın da özel bir sırrı vardır. Onu keşfeden kazanır.

Sertleşme olmuyor

25 yaşındayım ve şeker hastasıyım. Bugüne kadar 1 kez ilişkiye girdim, boşalamadım. Sevgilim kendini evliliğe saklıyor. Bir de cinsel isteğim çok ama sertleşme sorunum var. Seneye evleneceğiz. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu ciddi bir sorun. Penise gelen damarların dönüş yolunda kaçak olması ihtimali var. Bunun teşhisi için renkli penil dopleri yaptırman gerekiyor. Ama bu aşamadan sonra ilerisi için ne yapılacak bunu sana uzman söyleyecek. Bu penil dopleri için doktordan istek yazısını almasın ki yanlış yapılmasın. Evlenmeden önce bir uzmanla mutlaka görüş.

Ya ilişkiye girdiyse?

22 yaşındayım, kız arkadaşım 20 yaşında. İlişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Bana kimseyle olmadığını söyledi. 3’üncü kez ilişkide kan geldi. O kan, kızlık zarından geliyorsa neden bu kadar geç yırtıldı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının da keyfi var, zamanı var, kuralları var. İşlem sırasında senin temponun da bu konuda rolü var. Ufak bir sert hareket zarı kanatabilir. Kanamışsa kanamıştır. Bir de kızın namusundan şüphelen. Yani sen lekelersen bir başkası mı temizleyecek? Ayıp ya.

Hemen sertleşiyor

17 yaşındayım. Sevgilimle el ele tutuştuğum zaman bile cinsel organım sertleşiyor. Bu bir sorun mudur yoksa doğal bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, daha ne istiyorsun be oğlum? Mekanizma otomatik çalışıyor, bırak fukarayı ne isterse onu yapsın. Fazla karışma ve yolunu şaşırtma.

Eşim çok isteksiz

Eşimle 17 yıldır evliyiz. 3 yıldır eşimde cinsel soğukluk ve orgazm olamama ortaya çıktı. Doktorlara başvurduk. İlaçlar kullandı ama faydasını göremedik. Ne olur aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar böyle. Orgazm zorluğu çekiyorlar. Hiç orgazm olamayanlar var. Bir süreden ya da doğumdan sonra artık orgazm olamamanın nedeni, kadının fizyolojik hem de psikolojik yapısından kaynaklanıyor. Eşlerin aralarında çözmeleri gereken bir sorun. Bu tür teknik yardımlara ihtiyacınız olabilir.

Hapların faydası olur mu?

34 yaşındayım ve penisimin boyu 10 santim. Penis uzatıcı hap almayı düşünüyorum. Acaba bu haplar penisi 5 santim uzatır mı?

CEVAP

Değerli okurum, o haplar 5 santim değil, 5 milimetre uzatmaz.

Utanıyorum

18 yaşındayım. Cinsel organım hemen hareketleniyor. Artık saklayamıyorum ve utanıyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, elleşme ona. Karışma ona. Fazla da bulaşma. Uygun kıyafetler giyersen belli olmaz.

Başkasını hayal ediyorum

Mastürbasyon yaparken sözlümün başkasıyla seviştiğini hayal ediyorum. Acaba bende sorun mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, bunlar uçtaki fantezilerdir. Devamlılık ve eyleme dönüşmemek koşuluyla olabilir. Ama zaman içerisinde bu beynine yerleşirse hayal eyleme de dönüşebilir. Fantezilerini değiştir. Sabırlı ol. Düzeleceğine inanıyorum.

Kız adetini gördü

24 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdik. Spermim vajinasına temas etmiş olabilir. Hamile kalmasından korktuk. Adet kanaması biraz gecikmeli de olsa başladı. Adet gerçekleştiyse nişanlımın hamile olma ihtimali ortadan kalkmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, evet yavrum, kalkmıştır, artık için rahat edebilir.

Cinsel isteğim çok azaldı

7 aylık hamileyim, çok isteksizim. Eşim her akşam birlikte olmak istiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, şu andan itibaren cinsel ilişkiyi keseceksiniz. Doğumdan sonra 1.5 ay perhiziniz var. Gebeliğin bu döneminde cinsel istek duyulmaması olabilir, geçicidir.

Sevgilimle ilişkiye girmek istemiyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Ama gün boyu internette bu siteleri gezmekten büyük zevk alıyorum. Bu yüzden kendime inanamıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, duygularınla, aldığın eğitim ve toplumsal psikolojik değer yargıların çatışıyor. Bu çatışmada sen ortada kal. İki tarafı uzlaştırmaya çalış. Zaman bazı şeyleri daha öne çıkaracak.

Acaba küçültmek mümkün mü?

23 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Acaba küçültmek mümkün olur mu?

CEVAP

Yok yavrum, mümkün değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk bir çiçek gibidir. Önemli olan açmasıyla solması arasındaki süredir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder