Türkiye (Son Dakika) Şüpheli aracı kovalayan ekip otosu kaza yaptı

Şüpheli aracı kovalayan ekip otosu kaza yaptı

Paylaş
Şüpheli aracı kovalayan ekip otosu kaza yaptı

Şanlıurfa'da, şüpheli aracı kovalayan polis otosu, kontrolden çıkıp takla atarak mısır tarlasına uçtu. Kazada, ekip otosunda bulunan 2 polis memuru yaralandı. İçerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobil ise izini kaybettirdi

Kent girişinde kontrol noktası oluşturan polis, 27 FU 966 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisler, ’dur’ ihtarına uymayarak uygulama noktasından kaçmaya başlayan şüpheli aracın ekip otosuyla peşine düştü.

Polis ile şüpheli araç arasında nefes kesen kovalamaca sürerken, anons üzerine diğer ekipler de tedbir aldı. Önündeki 5 kişinin bulunduğu otomobilin peşinden Sırrın Karışkaya Mahallesi’ne giren 63 A 4763 plakalı, polis memuru Habip Yılmaz yönetimindeki otomobil, stabilize yolda kontrolden çıktı. Takla atan ekip otosu, mısır tarlasına uçup, burada çamura saplandı.

Kazada, polis aracının ön kısmında hasar oluştu, polis memurları Habip Yılmaz ile Latif Sakallı hafif yaralandı. Bu sırada içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil ise uzaklaşarak, izini kaybettirdi.

Kaza yapan polis aracı için çok sayıda ekip olay yerine gelerek, yaralı polis memurlarını araç içerisinden çıkarttı. Polis memurları Yılmaz ve Sakallı, hastaneye kaldırıldı. Mısır tarlasına saplanan ekip otosu ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Polis, kaçan yeşil renkli otomobilin bulunması için kent genelinde arama çalışmalarına devam ediyor.

Ali LEYLAK- Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)

Haberin Devamı