Rauf Tamer Şüpheli durum
HABERİ PAYLAŞ

Şüpheli durum

Haberin Devamı

Adil Öksüz neden yakalanamıyor? E hangisi yakalanıyor ki? Kaçtıysa nasıl yakalansın? Fakat hayır. Demek istenen şu: - Devlet mi koruyor? Ah keşke... MİT’in adamı olsa, fena bir şey mi? Ama durun bakalım. Bir öğrenelim de öyle konuşalım. Kısa notlar...

● Mesut Yılmaz’a bravo. Memleketin en zor döneminde kolları sıvadı, Batı ülkelerinde müthiş bir PİAR’a girişti... Bir atak da Tansu Çiller’den geliyor.


● Abdullah Gül de boş durmuyor. Saygın kişiliğiyle Avrupa ilişkilerini hızlandırdı. İyi de bir ekibi var.

★ ● Ahmet Necdet Sezer’den bir beklentimiz yok. O, “halk adamı”dır. Cebinde müteakit gazetesi, elinde poşeti, halim selim haliyle, durakta otobüs bekliyor.

● Hay Allah... Sezer deyince hep aklıma Hüsamettin Özkan geliyor. Sonra da beni bir gülme alıyor, bir gülme alıyor.

● Dün şortlu iki kız gördüm. Başbakan’ın tavsiyesine uydum. - Mırıldanıp geçtim.

● Anıtkabir’in bahçesine çocuk parkı... Ata, çocukları severdi. Efendim., Ata, Türk Musikisi’ni de severdi. Haydii, öbür köşeye de bir saz salonu. Her gece fasıl heyeti... “Mihrabım diyerek...”

Nazlı’ya mektup

Sen şimdi yazı yazıyor olsaydın, bilirim ki bu darbecilerin tozunu attırırdın. Ama sonra da KHK’lara karşı çıkardın. Adaletçi kız... Seni yargılayacak olan Hakim’e, Allah kolaylık versin. Hamiş: Oradaki arkadaşlara selam. Duydum ki sana “Abla” demekten vazgeçmişler. İyi haber. Ama bu defa da benden “Abi” diye bahsediyorlarmış. Yapmasınlar. Yerin kulağı var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder